ben uçurtma almak istiyorum 11 mayıstaki festivalde kendi uçurtmamı uçurmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim uygun şöyle güzel bir uçurtma olsun
uçurtma almak istiyorum
- yesimgonen
uçurtma almak istiyorum
selam martı uçurtma kulübü üyeleri
ben uçurtma almak istiyorum 11 mayıstaki festivalde kendi uçurtmamı uçurmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim uygun şöyle güzel bir uçurtma olsun
sevgilerimle
- Trick Serkan
Merhabalar ,
İlk önce nasıl bir uçurtma istediğinize karar vermeniz gerekiyor İki iplimi Tek iplimi ?
İki ipliiler için ;
Türkiye :
www.oyuncax.com
www.hobbytime.com.tr
Amerika da getirtme olanağınz varsa :
www.gwtw-kites.com
Belki elinde fazla uçurtması olan biride belki vardır . 11 Mayısda uçurtmanızla birlikte görüşmek üzere .
İlk önce nasıl bir uçurtma istediğinize karar vermeniz gerekiyor İki iplimi Tek iplimi ?
İki ipliiler için ;
Türkiye :
www.oyuncax.com
www.hobbytime.com.tr
Amerika da getirtme olanağınz varsa :
www.gwtw-kites.com
Belki elinde fazla uçurtması olan biride belki vardır . 11 Mayısda uçurtmanızla birlikte görüşmek üzere .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
- yesimgonen
- yesimgonen
Re: uçurtma almak istiyorum
kendi uçurtmamı uçurmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim uygun şöyle güzel bir uçurtma

SABer*
- Halit
- Site Admin
Re: uçurtma almak istiyorum
Nasıl bir şey bakmıştınız ? Hemen yardımcı olalımLeo123 wrote:kendi uçurtmamı uçurmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim uygun şöyle güzel bir uçurtma![]()
http://www.ucurtmaplanlari.com