Ziya Beyin davetiyle kendime geldim. Hava çok güzeldi. Rüzgar lodos , hızı oldukça kuvvetli gözüküyordu. Hava sıcaklığıda geçen haftadan daha yüksek olacağını müjdeliyordu. Bu güzel gün kaçmazdı. Her zamanki gibi saat 13 de, sahadaydım. Ziya beyde geldi. Okan bey ve arkadaşı Gülbanu kızımızda aramıza katıldılar. Canan hanımda uçurtmalarıyla geldi. Okan iki iplilerini uçurttu. Canan hanımda , elinde Çin uçurtmalarını havalandırdı. Ziya bey, yeni yaptığı uçurtmasını ve Arısını açtı. Ben iki adet Crostek, Gamlı Baykuş, Siyah kumaş üstüne Yıldız çalışmalı 150 cm lik altıgenimi, Kapilot ve iki adet Balina takımı, Heksebestimi ve 1 mt lik Delta uçurtmamı uçurttum. Gelen misafirlere , uçurtmalar vererek etkinliğimizi hareketlendirdik. Gülbanu kızımız, İki adet Crostek uçurtmayı aynı anda, uçurtarak, bizlere süper harika bir show sergiledi. İki elinde iki uçurtmayı, kumanda etmesi şahaneydi. Canan hanımın kek ve çay ikramı mükemmeldi. Ziya bey, Okan bey, Canan hanım'a ve Gülbanu hanım'a yardımlarından ve beni yalnız bırakmadıkları için kendilerine sonsuz teşekkürler ederim. İyiki varlar. Sıkıntılı dünyada, dünyamı renklendirdiler. Ziya bey, Canan hanım ve ben görüntüler aldık, fotograflarımı sizler ile paylaşmak istedim. Ziya bey den ve Canan hanımdanda görüntüler gelecek. Saygılarımla.
https://plus.google.com/photos/11199111 ... banner=pwa
19.1.2014 Yeşilköy' de biz vardık.
Re: 19.1.2014 Yeşilköy' de biz vardık.
Ziya
www.turkucurtma.com

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
www.turkucurtma.com

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
- Turgay TERZİ
Güzel bir gün olmuş,anlatım ve paylaşımlar için teşekkürler.
- zahitmungan
Fotoğraflar için teşekkürler.
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
- Halit
- Site Admin
Fotoğraflar ve anlatımlar için teşekkürler. Çok güzel bir gün olmuş.
Kaçırdığıma üzüldüm.
Kaçırdığıma üzüldüm.
http://www.ucurtmaplanlari.com
- Mavi Kurbağa
Bugün Ocak ayının en sıcak günüydü sanırım.Gözüm sahilde acaba gelen olacak mı derken,o muhteşem uçurtmalar gökyüzünde salınmaya başladı
Hemen hazırlanıp gittim..Ekrem ve Ziya beylerin yanında iki genç daha vardı.Ekrem bey beni onlarla tanıştırdı.Okan ve arkadaşı İzmir'li Gülbanu.Okan beni yazılarımdan tanıdığını söyledi,çok hoşuma gitti
Onları tanıdığıma memnun oldum..Bende bugün uzun zamandır uçmayı bekleyen (Ekrem beyin dediği gibi) Çin uçurtmalarımı uçurtma fırsatı buldum.Ziya ve Ekrem beylerin uçurtmaları her zamanki gibi harikaydılar..Okan'ın uçurtmaları da çok güzeldi..Sahil kalabalıktı.uçurtmalara ilgi çoktu..Çaylarımızı içtik simitlerimizi yedik..Her şey yine çok güzeldi..Ellerinize sağlık Ekrem bey,Ziya bey fotoğraflar harika..Ben maalesef fotoğrafları buraya koyamıyorum..Herkesin mailine ayrı ayrı gönderdim..Umarım sizlere ulaşmıştır..İyi ki varsınız..
Sevgiler,
Canan
Sevgiler,
Canan
- Altan
- Site Admin
Günün hikayesi ve fotolar için teşekkürler.
Ziya abi ile konuştuk ve gelmek üzere plan yaptım, fakat yine bir şeyler çıktığı için katılamadım.
Kaçırılmayacak bir gün olmuş.
Canan hanım siz de her hafta foto çekiyorsunuz. Bunları aslında rahatça gönderebilirsiniz. picasa.google.com adresinden picasa yazılımını indirip kurun. Galiba bir de google hesabı açmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız yazılım fotoğraf makinanızdan fotoları alıyor ve seçtiklerinizi internete gönderiyor. Sorun olursa teknik yardım yaparız. Picasa fotoları düzenlemek ve arşivlemek için de çok uygun.
Ziya abi ile konuştuk ve gelmek üzere plan yaptım, fakat yine bir şeyler çıktığı için katılamadım.
Kaçırılmayacak bir gün olmuş.
Canan hanım siz de her hafta foto çekiyorsunuz. Bunları aslında rahatça gönderebilirsiniz. picasa.google.com adresinden picasa yazılımını indirip kurun. Galiba bir de google hesabı açmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız yazılım fotoğraf makinanızdan fotoları alıyor ve seçtiklerinizi internete gönderiyor. Sorun olursa teknik yardım yaparız. Picasa fotoları düzenlemek ve arşivlemek için de çok uygun.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
-
fatih_boyali
sizinle tanışmak güzeldi...
selamlar
selamlar
Teşekkür ederiz.. Bizlerde çok memnun olduk.fatih_boyali wrote:sizinle tanışmak güzeldi...
selamlar
Ziya
www.turkucurtma.com

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
www.turkucurtma.com

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
- Mavi Kurbağa
[
Canan hanım siz de her hafta foto çekiyorsunuz. Bunları aslında rahatça gönderebilirsiniz. picasa.google.com adresinden picasa yazılımını indirip kurun. Galiba bir de google hesabı açmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız yazılım fotoğraf makinanızdan fotoları alıyor ve seçtiklerinizi internete gönderiyor. Sorun olursa teknik yardım yaparız. Picasa fotoları düzenlemek ve arşivlemek için de çok uygun.[/quote]
Altan bey,daha önce Ekrem bey ve Ziya bey de aynı şeyi söylediler ama ben hiç anlamıyorum bu işlerden.
Mail adresi facebook hesabını da arkadaşım aldı..Belki sizin de katıldığınız bir gün telefondan birlikte alabiliriz..Nasıl yapıldığını da anlatırsınız..Ya da b.sayardan anlayan başka bir arkadaş yardım eder..Ben de sayenizde öğrenmiş olurum
Olmazsa yine eskisi gibi tek tek maillere gönderirim..
Öneriniz için teşekkür ederim..
Canan hanım siz de her hafta foto çekiyorsunuz. Bunları aslında rahatça gönderebilirsiniz. picasa.google.com adresinden picasa yazılımını indirip kurun. Galiba bir de google hesabı açmanız gerekiyor. Bunu yaparsanız yazılım fotoğraf makinanızdan fotoları alıyor ve seçtiklerinizi internete gönderiyor. Sorun olursa teknik yardım yaparız. Picasa fotoları düzenlemek ve arşivlemek için de çok uygun.[/quote]
Altan bey,daha önce Ekrem bey ve Ziya bey de aynı şeyi söylediler ama ben hiç anlamıyorum bu işlerden.
Öneriniz için teşekkür ederim..