Klübümüzün artık bir kupası var.
Klübümüzün artık bir kupası var.
28.08.2005 tarihinde Ankara - Gölbaşı pistinde yapılan Türkiye Şampiyonası 3. Ayak 1/5 Gas on Road kategorisinde almış olduğum 2.lik kupasını müsaade ederseniz önce eşime ve 8 aylık kızıma sonra da klübümüze ithaf etmek istiyorum.
İnşallah bir kupada 25.09.2005 tarihinde hazerfen de koşulacak 4. etap yarışında gelecek.
Sevgiler
İnşallah bir kupada 25.09.2005 tarihinde hazerfen de koşulacak 4. etap yarışında gelecek.
Sevgiler
Murat K. ÇETİN
"Gökyüzü Özgürlüktür"
"Gökyüzü Özgürlüktür"
- M. Rafet ÖZALP
Tebrik
Kütahya'lı uçurtma severler olarak ekibim ve şahsım adına tebrik ederim.
Re: Klübümüzün artık bir kupası var.
Sevgili Arkadaşlarım,Kartal wrote:28.08.2005 tarihinde Ankara - Gölbaşı pistinde yapılan Türkiye Şampiyonası 3. Ayak 1/5 Gas on Road kategorisinde almış olduğum 2.lik kupasını müsaade ederseniz önce eşime ve 8 aylık kızıma sonra da klübümüze ithaf etmek istiyorum.
Sevgiler
Kulübümüzün artık 2 kupası var.
25.09.2005 tarihinde Hezarfende yapılan 4. etap yarışında 3. oldum.
Ekim ayında yapılacak son etapda hreşey planladığım gibi giderse bir kupa daha ve genelde de Türkiye 2.si veya 3.sü kupası da olmak üzere 2 kupa daha kapıda bizi bekliyor.
Sevgiler
Not : biliyorum bana çok kızıyorsunuz. Ne hekse'yi bitirebildim ne de NPW ve Eagle One'a başlayabildim.
Kusura bakmayın nolur
Murat K. ÇETİN
"Gökyüzü Özgürlüktür"
"Gökyüzü Özgürlüktür"
Sevgili Arkadaşlarım,
Bir kez daha reddedilmeyi göze alarak;
09.10.2005 Türkiye Şampiyonası son etap yarışında istikrarımı bozmayarak gene 3. oldum ve genel sıralamada ise Türkiye 3. oldum.
Böylece 2 kupa daha geldi.
Yarın itibariyle bu sezon kazanılan toplam 3 kupayı durması gereken yere kaldırıp oğlumla beraber yarım kalan hekseden başlayarak uçurtmalarımıza başlıyoruz.
Sevgiler
Bir kez daha reddedilmeyi göze alarak;
09.10.2005 Türkiye Şampiyonası son etap yarışında istikrarımı bozmayarak gene 3. oldum ve genel sıralamada ise Türkiye 3. oldum.
Böylece 2 kupa daha geldi.
Yarın itibariyle bu sezon kazanılan toplam 3 kupayı durması gereken yere kaldırıp oğlumla beraber yarım kalan hekseden başlayarak uçurtmalarımıza başlıyoruz.
Sevgiler
Murat K. ÇETİN
"Gökyüzü Özgürlüktür"
"Gökyüzü Özgürlüktür"