selam: Bende İsmail in bana yapıverdigi 2 ipli radikal sayesinde kumandalı uçurtmaların delisi oldum ve herfırsatta uçurtma uçurmaya gidiyorum.
bu sayede uçurtmalar hakkında daha fazla bilgi edinebilmem için ismail in de teklifi ile bu foruma üye olmaya karar verdim .
Herkese çok selamlar. Rüzgarınız bol uçurtmalarınız özgür olsun
selam: ben ismail abini abime yaptıgı uçurtmayı görünce hayran kaldım ve uzun süredir yalvarıyorum ama henüz yaptırabilmiş diilim. Bana abiminki ile bir süre idare etmemi söylüyor fakat bunu beklemek benim için hiç kolay olmayacak
allah bana sabır versin artık Bu kumandalı uçurtmalar harika bir şey
@Kemal
Sende aramıza hoşgeldin2 sayımız bugün iki arttı hava güzel olunca ismail sizi uçurtma uçurmaya götürdü sanırım. Hazırcılığı bırakalım yalnız herkes kendi çapında bir şeyler yapsın hafta sonları buluşuruz. Bakn İstanbul lular her hafta sonu etkinlik düzenliyorlar. Tavşanlı da niye olmasın.
@ Altan Bey
slmlar Altan abi mesajını bugün okudum benim suana kadar uçurtma tecrübem yok yanlkız ismail abi sağolsun benide zehirledi abim gibi siz bana bir adres vermişsiniz fakat ben kumandalı uçurtmaların hastası oldum umarım beni anlamışsınızdır ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim en kısa zamanda bende bir uçurtma sahibi olacağim ve aranıza işte ozaman katılmış olacağim düşüncesindeyim farkettiyseniz avatar bölümünü boş bıraktım kendiuçurtmamın resmini koyacağim herkese iyi ve kesintisiz rüzgarlar
@Altan Bey onlıne bölümüne http://www.vientocero.com/kpb/planos/cervo/cervo.html
adresindeki edi tipi iki ipli uçurtmayı koyabiliriz. Bu benim yaptığım ilk iki ipli dir uzun kuyruk takıp zevkle uçurmuştum üstelik yapımı çok kolay
Ben de bu işi en iyi Fevzi abi yapar diyorum. Kumandalı uçurtmalar konusunda yoğun çalışmaları ve bir o kadarda bilgisi oldugunu düşünüyorum. başarılar Fevzi abi
@fevzi abi
slm fevzi abi sanırım altan abi bu forma iki ipli uçurtma ekleme görevini sana deveretti en kısa zamanda bu uçurtmalar ile ilgili bilgiyi dört gözle ve sabırsızlık la bekliyorum daha detaylı olması için site sahiplerinede sesleniyorum ne olur beni bilgilendirin yeteri kadar bilgi sahibi değilim saygılarımla sevgiyle kalın