Yılın Uçurtmacısı / Uçurtması
Merhabalar,
Sıralamaya giren, giremeyen tüm arkadaşları bende kutluyorum.
Ayrıca, banada sıralamada öncelik verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ancak 2005 de asıl kazanan, Kulübüzdeki sevgi, saygı, dostluk ve paylaşım oldu, diye düşünüyorum.
Alttaki satırları hepimiz hatırlayalım lütfen. !
@Halit demişki:
"25 Aralık bu yılın son Pazar günü hava nasıl olur şimdiden bilinmez ama pasta-şampanya töreni için uygun tarih gibi görünüyor.Bu arada yılın son etkinliğinide yapmış oluruz."
.
Sıralamaya giren, giremeyen tüm arkadaşları bende kutluyorum.
Ayrıca, banada sıralamada öncelik verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Ancak 2005 de asıl kazanan, Kulübüzdeki sevgi, saygı, dostluk ve paylaşım oldu, diye düşünüyorum.
Alttaki satırları hepimiz hatırlayalım lütfen. !
@Halit demişki:
"25 Aralık bu yılın son Pazar günü hava nasıl olur şimdiden bilinmez ama pasta-şampanya töreni için uygun tarih gibi görünüyor.Bu arada yılın son etkinliğinide yapmış oluruz."
.
- M. Rafet ÖZALP
İnanın sizlere sürpriz yapmak için gelmeye niyetlendim, yol hazırlıklarımı tamamladım, üstelik bilet işlemini internetten hallettim, tren biletini almak üzere istasyona giderken gelen bir telefon bana sürpriz yaptı.
Misafirim geliyordu. Gelenler yatıya kalacaklardı.
Söylermisiniz; Gelenlere mi sevineyim yoksa İstanbula gidemediğime mi üzüleyim?
Ben her ikisini bir arada yaşadım.
Misafirim geliyordu. Gelenler yatıya kalacaklardı.
Söylermisiniz; Gelenlere mi sevineyim yoksa İstanbula gidemediğime mi üzüleyim?
Ben her ikisini bir arada yaşadım.
- M. Rafet ÖZALP
- M. Rafet ÖZALP
Rafer bey iyiki gelemediniz ,açıkcası sanırım bir yanlışlık oldu aslında.
bugün yani 25.12.2005 pazar tarihi yazılacağına 26.12.2005 yani pazartesi tarihi yazılmış aktifite zamanı olarak,onun için bizler burada bugün yeşilköyde toplandık malum pazartesi günü herkez işine gücüne bakıyor. klavyeden çıkan bir yanlışlık sonucu 25 yazılacağına 26 yazılmış,bilginize...
bugün yani 25.12.2005 pazar tarihi yazılacağına 26.12.2005 yani pazartesi tarihi yazılmış aktifite zamanı olarak,onun için bizler burada bugün yeşilköyde toplandık malum pazartesi günü herkez işine gücüne bakıyor. klavyeden çıkan bir yanlışlık sonucu 25 yazılacağına 26 yazılmış,bilginize...
uçurtmayı vurmasınlar
- M. Rafet ÖZALP
- M. Rafet ÖZALP
Martı Uçurtma Kulübü'nün 2005 Yılı "Yılın Uçurtması" ve "Uçurtmacısı" değerlendirmesi Kütahya Mahalli Basının da yerini aldı. Haberi okumak ve görmek için Bugün yani 03.01.2006 günü aşağıdaki linki tıklatmanız yeterlidir.
www.yenikutahya.net/sayfalar/11.gif
Bu link adı geçen gazetenin internet sitesine aittir. Onun için 03.01.2006 gününden sonra tıklatılması halinde haberi görmemeniz normaldir. Çünkü sayfa hergün güncellenmektedir. Aldığım iletiler üzerine haber için albüm oluşturdum. Bundan sonra haberleri istediğiniz zaman görebilirsiniz.
http://www.resimgalerisi.net/rafet/sergi.php?sid=501
www.yenikutahya.net/sayfalar/11.gif
Bu link adı geçen gazetenin internet sitesine aittir. Onun için 03.01.2006 gününden sonra tıklatılması halinde haberi görmemeniz normaldir. Çünkü sayfa hergün güncellenmektedir. Aldığım iletiler üzerine haber için albüm oluşturdum. Bundan sonra haberleri istediğiniz zaman görebilirsiniz.
http://www.resimgalerisi.net/rafet/sergi.php?sid=501
- ahmetbayar