Liman Kahvesi, kadıköy barlar sokağında 4 katlı çok hoş bir mekan, tekne ve denizcilik teması ile dekore edilmiş. İşletmecisi Betül hanım ile dün toplantımız vardı www.kadikoyweb.com projem hakkında. Ama toplantı 2 dakikada uçurtma konusuna kaydı
Liman Kahvesi sürekli olarak dia gösterileri düzenlemekte ben de sık sık katılyorum, 2 katta projeksiyon cihazları ve perdeleri var, 30.000 kişilik bir mail gurupları var ve ilgi çeken etkinliklerinde 2 katın birden dolduğu bile oluyor. Dia gösterisi derken gerçek dia kastetmiyorum, genelde laptoptan bilgisyarla dijital gösterim yapılıyor ve katılımcılar akonu hakkında bilgi veriliyor. Dağcılık, ekstrem sporlar gibi birçok konuda sürekli yapmaktalar bu tür birşey.
Mart ayında biizm de böyle birşey yapmamızı talep ediyorlar. Eldeki yüksek kaliteli fotoğrafları toplayıp, Anadolu yakası ekibi olarak bunu yapabiliriz sanırım. Kulübü anlattım, Ferruh ve Halit bey yapsa çok iyi olur bu etkinliği ama İkisinin de zaman problemi olduğu için o konuda kesin birşey söylemedim.
Evet katılımcılar ve konuşmacılar, ellerinde fotoğraf olanlar parmak kaldısın lütfen
Diğer illerdeki arkadaşlardan da seçme güzel uçurtma ve uçurtmacı fotoğraflarını info@gokites.com adresine bekliyorum haberiniz olsun.
Kulüp olarak katettiğimiz yolu, kimlerin neler yaptığını hem anlatmak hem de yeni üyeler bulmak için çok güzel bir etkinlik olabilir, basın da davet edebiliriz.