Teknoloji TV - 1 Mart Çarşamba Saat 21:30

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
abdullah

Post by abdullah »

Yayını bende izledim tebrikler çok başarılı idi .
Altanın dediği gibi bu yıl bolca video çekimleri ve kendi belgeselimizi yapalım. Bundan sonra bu ve benzeri şeyler yaşayacağımız kesin elmizde hazır bulunsun :lol: :lol:

şimdi sırada kadıköy liman kahvesi var :lol: oraya çıkartma yapalım derim.Acilende martiuk sitesini güncelleyip,yenileyip bitirelim lütfennnnnn :lol: :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
Sercin

Post by Sercin »

Selamlar;

Tebrikleriniz için çok çok teşekkürler.

:D :D :D
Bundan böyle etkinliklerde aranızda olamıyacağım. Holywood 'tan Spilberg aradı. Beni görmüş beğenmiş. Yeni çekeceği korku filmi için piskopat sapık rolü oynamamı teklif etti. :D :D :D

Şaka bir yana Emin Bey ve Erhan Bey bence çok iyi çıkmışlar ama ben hakikatten piskopat gibi çıkmışım. Benim gözler, kaşlar ayrı oynuyor. bir sakin duramamışım. Hacı yatmaz gibi sallanıp durmuşum falan. Neyseki kısa kesmişler. Birde Kumaş kesme bölümünü yayınlasalardı maazallah karizmayı iyice sarsacaktım. :D :D :D

Programı bende kaydettim. Mpg2 formatında. DivX'e yada VCD ye çevirmenin bir yolunu bulursam, ilk etkinlikte bol bol getiririm. Bulamazsam Mpg2 formatında cd lere yazarım.

Bende Abdullah Beyle aynı fikirdeyim. Bu gibi etkinlikler klüp için çok yararlı oluyor. Bakalım Liman Kafede ne filmler çevireceğiz? Ama şu web sayfası işine bir el atsak yaa. En önemlisi o bence.

Şimdilik hoşçakalın. İlk etkinlikte görüşmek üzere. (mesela bu pazar-5 Mart 2006- olsa ne güzel olur.)

Serçin Basut
Erhan

Post by Erhan »

Elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştık. Hiçbir hazırlık olmadan doğaçlama yapılan ropörtaj ancak bu kadar oluyor herhalde.
Burdan hareketle, Kulüp olarak bir basın bültenimizin ve konularımızın ana başlıklarının, ayrıca değindiğiniz gibi görselliğide bizlerin tespit etmesi gerekliliği ortaya çıkıyor.

Çekimden yayınlanmasına kadar emeği geçen bütün arkadaşlara ve forumda övgü dolu satırlarınıza teşekkür ediyorum.

Havalaramı girdik ne, yazarken bile TV programı kapatıyor gibi satırlarıma son veriyorum değilmi ?

Not: Endişe etmenize gerek yok, imza atmamız için bol bol CD kalemlerinden getireceğim.
Last edited by Erhan on Thu Mar 02, 2006 12:32 am, edited 1 time in total.
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

Ben izleyemedim :evil: , ama cd den olsun seyretmek isterim.
Umarım sesimiz duyan olur.
Ziya

Post by Ziya »

Heyecanla izledim. çok güzel olmuş .
:lol: :lol: :lol: tebrikler
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
ates

Post by ates »

Akşam bir çok arkadaşıma sıkı sıkıya tembihledim ve hep beraber seyrettik .Uçurtma hobisinin kapalı mekanda ancak bu kadar anlatılabileceği konusunda birleştik ancak uçurtmaları anlatırken sizlerin ürettikleri o güzel uçurtmaları kurulu vaziyette ekranda gösterebilseydik daha bir renkli olurdu sanırım.

ancak genel olarak çok severek yapmaya çalıştığım bu hobi ile ilgili bir tanıtım programını televizyonda ilk kez ve tanıdığım insanlardan izlemek epey bir heyecan verdi.

emeği geçenlerin ellerine sağlık.....
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Ben bir dergi için yazı hazırladım. Bir ilaç firmasının dergisi. Henüz yayına başlamadı. İlk sayı için 2 sayfalık yazı ve fotoğraflar. Yazı fena olmadı. Gerektiğinde hemen birilerine gönderilebilecek durumda.

Bu sene bolca video çekip bir dvd hazırlamayı düşünüyorum. Her bir aşamayı çekeceğim. İp nasıl sarılmalı gibi detaylardan, dikişe, akrobasiye kadar her şeyden bir demet. Dvd içinde 5, 15, 30, 45 dakikalık versiyonlar olacak.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Halit
Site Admin

Post by Halit »

@Melih ,

Bir program da sadece KAP için çekilebilir bence. Serçin Hoca bir organizasyon yapsa iyi olmaz mı ?

@Altan,
Hazırladığın yazıdan bana bir kopya gönderir misin ?
http://www.ucurtmaplanlari.com
erol

Post by erol »

Programı tüm cabama ragmen maalesef seyredemedim, alcak uydu alici düzgün gösteremedi, öte yandan ucurtma tutkusunun yayginlasmasi icin emek harcayan tüm arkadaslarımı gönülden kutlarım, muthis bir program oldugunu söylemek icin seyretmeye gerek yok.

Kendi adıma bundan sonraki etkinliklerimizin bazılarında yanıma ucurtma yerine fotograf makinesi getirecek ve ucurtmaları (ve uçurtmacıları tabiki) en havalı halleri ile fotoğraflamaya çalışacağım :)

@Altan
Programın kaydını almam lazım senden...
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Post Reply