Parkın web sitesi;
http://www.atlantisaquapark.com/
Not: Bu web sitesi benim tarafımdan yapılmıştır. Ben grafiker değilim lütfen kınamayınız.
Parkın dışarısı tamamen tarlalarla kaplı. Ve her daim rüzgar var. Uçurtma için mükemmel denebilir. Ancak yolun karşısında askeri havaalanı varmış, gideceğimiz kesinleşirse, uçurtma için izin alma prosedürleri araştırılır.
Gündüz orada oluruz. İsteyen güneşlenir, isteyen havuza girer kaydıraklardan kayar, isteyen de uçurtma uçurur. Akşama ise açılış kokteyli ve havai fişek gösterisi olacakmış.
Grubumuzun her türlü yeme içme masrafı aquapark tarafından karşılanacak. Eğer yol uzun, akşamda alkollü alkollü araç kullanmayalım derseniz gelecek kişi sayısına göre İstanbul'dan otobüs veya minübüs de ayarlatabiliriz.
Sevgiler Saygılar.
Serçin Basut
Martı uçurtma kulübü üyeleri havuz başında rüzgar duasındalar...
Serçin, daha derin bir rüzgar duası için çok sıkı bir şekilde çalışma yaparken ...
ve emeklerin boşa gittiği an herkez kaderine razı gelmiş bir şekilde güneşin tadını çıkartalım der gibi...
ben bir gayretle en ufak üyemiz olan Altanın oğlu Emir ile kelebek uçurtmasını uçurtma gayreti içerisinde iken ..
Rüazgarın hafif bir şekilde kıpırdanmasını fırsat bilip hep beraber ayağa fırlamış halimiz ..