Az önce Hey Girl Dergisinden Burçin Hanım aradı. Uçurtmalar hakkında bir yazı hazırlamak istiyorlarmış. Nasıl bilgi alabilirim diye sordu. Sanırım ellerinde bir kaç fotoğraf var ancak fotoğraf çekimi'de yapmak istiyorlar.
Bir pazar günü "hava müsait olursa" Yeşilyurt'a gelip istedikleri kadar bilgi alabileceklerini ve istedikleri kadar fotoğraf çekebileceklerini söyledim. Ancak anladığım kadarıyla bu işin bu hafta sonu veya en geç gelecek hafta sonu yapılması gerekliliği var. O yüzden bu pazar (02.Nisan.2006) bir etkinlik gerçekleştirmemiz gerek. Bu pazar kimler gelir. Katılım nasıl olur? Herkes gelip gelemiyeceğini bildirirse telefonla kesin randevu vereceğim Burçin Hanım'a.
@Erol Bey siz kesin geliyorsunuz değil mi? Ben klubümüzü temsilen sizin güzel güzel pozlarınızla Hey Girl dergisine kapak bile olabileceğinizi düşünüyorum.
Not: Gelmezseniz malum bir pozunuz var zaten elimizde onu veririz kapak için.
Not2: Burçin Hanım bizim web sayfasını gezmiş ve etkinliklerin çok eski olduğunu söyledi. @Ferruh Bey web sayfamızın düzenlenmesi için NY Times'dan da mı aramaları gerekiyor?
Sevgiler, Saygılar
Serçin...