HEY GIRL Dergisi Ropörtaj isteği

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
Post Reply
Sercin

HEY GIRL Dergisi Ropörtaj isteği

Post by Sercin »

Merhaba arkadaşlar;
Az önce Hey Girl Dergisinden Burçin Hanım aradı. Uçurtmalar hakkında bir yazı hazırlamak istiyorlarmış. Nasıl bilgi alabilirim diye sordu. Sanırım ellerinde bir kaç fotoğraf var ancak fotoğraf çekimi'de yapmak istiyorlar.

Bir pazar günü "hava müsait olursa" Yeşilyurt'a gelip istedikleri kadar bilgi alabileceklerini ve istedikleri kadar fotoğraf çekebileceklerini söyledim. Ancak anladığım kadarıyla bu işin bu hafta sonu veya en geç gelecek hafta sonu yapılması gerekliliği var. O yüzden bu pazar (02.Nisan.2006) bir etkinlik gerçekleştirmemiz gerek. Bu pazar kimler gelir. Katılım nasıl olur? Herkes gelip gelemiyeceğini bildirirse telefonla kesin randevu vereceğim Burçin Hanım'a.

@Erol Bey siz kesin geliyorsunuz değil mi? Ben klubümüzü temsilen sizin güzel güzel pozlarınızla Hey Girl dergisine kapak bile olabileceğinizi düşünüyorum. :wink:

Not: Gelmezseniz malum bir pozunuz var zaten elimizde onu veririz kapak için. :wink:

Not2: Burçin Hanım bizim web sayfasını gezmiş ve etkinliklerin çok eski olduğunu söyledi. @Ferruh Bey web sayfamızın düzenlenmesi için NY Times'dan da mı aramaları gerekiyor?

Sevgiler, Saygılar
Serçin...
erol

Post by erol »

Bir problem çıkmaz ise ben gelirim elbetteki :) Zannediyorum herkes en güzel uçurtmalarını yanına alıp gelecektir :)

Hava güzel olsunda... :D
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
abdullah

Post by abdullah »

Yağmur olmadığı müddetce herkez gelecektir bundan eminim::: :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
Melih

Post by Melih »

@idle

Ben rauters haber ajansını bağlayabilirim valla ama NY Times daha iyi olur diyorsan onu da bir şekilde ayarlamaya çalışırız artık :) Şaka bir yana, şöyle bir slogan atmam lazım artık "Ferruh abi ferruh abi duy sesimizi, ana sayfada görünen kulübün 2003 teki halleri!!!" :D
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Bir süre sonra uçurtma müzesi sayfası yapacağız onu.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Sercin

Post by Sercin »

Tekrar Merhabalar;

Burçin Hanımla tekrar görüştüm. Benim bazı erteleyemeyeceğim işlerimden dolayı bu pazar uçurtmaya gelemiyeceğimi söyledim. Ama İsterse kendine bizden herhangi birinin telefonunu verebileceğimi söyledim.

Neyse fazla uzatmayayım. Haftaya (9.nisan.2006'ya) erteledik. Ayrıca konuyu tam olarak öğrendim. Burçin Hanım bizim uçurtmalarla beraber, moda çekimi yapmak istiyormuş. Yani mankenleri getirip set oluşturup, mankenler uçurtma uçururken çekeceklermiş. Yeşilyurt'un bu işe uygun olduğunu söyledi. Çekime uygun olmasaymış bizden ödünç uçurtma isteyeceklermiş.

:D Konu mankenler olunca kendisine 9 nisan için söz verdim. (Emel duymasın.) :D Yatıp kalkıp 9 Nisanda havanın güzel olması için dua edeceğim.

Not :Emel duymasın demem şaka tabii, oda gelir o gün. Kesin :)

Saygılarımla;

Serçin...
Halit
Site Admin

Post by Halit »

İlginç bir etkinlik olacak herhalde.

Uçurtmalar havada mankenler yerde iken nasıl bir çekim olacak.
Bizim uçurtmalar sadece aksesuar olarak kalacak herhalde. Yani dekor malzemesi olacak sadece.
Dergide yayınlanacak yazıda bizim uçurtmalar veya etkinliklerden söz edilecek mi ? Yani onlar için güzel bir görüntü oluşturacak diye uçurtmaları kullanacaklarsa sadece onlara faydası olur.
http://www.ucurtmaplanlari.com
abdullah

Post by abdullah »

Halit bey uçurtmaların telif hakkını isteriz bizde : :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
Sercin

Post by Sercin »

Tekrar selamlar;

HeyGirl dergisinden Burçin Hanım'ın klübümüz hakkındaki yazıyı acilen hazırlaması gerekiyormuş. O yüzden yarın okula gelecek. Bendeki CD lerden resim seçeceğiz. Ayrıca yazacak birşeyler gerekiyor sanırım. Elinde klubümüz ve uçurtmalar hakkında yazısı olan var mıdır? Direk verelim.

Ayrıca fotoğraf arşivi daha geniş olan arkadaşlar var dedim, internette yayınlıyorlar dedim ama internetteki çözünürlük az dedi. O yüzden yarın dişe değer birşeyler bulamazsak hiç olmazsa bu dia gösterisi için hazırladığımız CD yi Buçin Hanım'a ulaştırabilir miyiz?

Sevgiler Saygılar

Serçin...
abdullah

Post by abdullah »

Serçin heygirl mail adresini ver maille oraya gönderebiliriz çözünürlükte bayağı net ve güzel oluyor biligilerinize :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
Halit
Site Admin

Post by Halit »

@Serçin

Bir yazı gönderdim. Umarım işine yarar.
http://www.ucurtmaplanlari.com
Post Reply