Didim'de görüşmek üzere

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
Post Reply
ahmetbayar

Didim'de görüşmek üzere

Post by ahmetbayar »

Didim'de görüşmek üzere. Yeni dostlarla tanışmak güzel olacak..
Last edited by ahmetbayar on Mon Apr 17, 2006 8:44 am, edited 1 time in total.
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Kulübün aktif üye sayısı çok az. Kulüp olarak birilerine ödül verebilecek çoğunluğa sahip olduğumuzda bu öneriyi değerlendirebiliriz.

Bu arada mesajları büyük harf ile yazmayalım. Sanal ortamda büyük harf bağırmak anlamına geliyor. Türkçe imla kurallarına uyarak yazalım.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
babieca

Post by babieca »

Şu zehirli atıkların çıktığı Tuzla'daki alanda bir uçurtma şenliği Düzenleyerek başlayabilirmiyiz acaba diye aklıma geliyor... Temalı bir Festival... On kişi katılsa da dikkat çekici ve faydalı olabilir diye düşünüyorum. Çevre Örgütlerinden destek bulma ihtimali yüksek olacaktır. Onların üyeleri de seve seve birer uçurtma yaparak katılacaklardır... Hem uçurtmacılık hem de çevre için bir faaliyet gerçekleştirilmiş olur böylece...

Bu Konuyu Genel-Duyurular bölümüne taşımak daha iyi olacak sanki...
Melih

Post by Melih »

Bu topiğe yazmak pek uygun olmadı ama babieca'ya katılıyorum. Organize et bizi babieca :D
Bençe çok hoş bir etkinlik olur, bu konularda duyarlı olmakta fayda var. Doğan Haber Ajansı ve Rauters de tanıdıklar var, haber yapmak isteyeceklerdir.
abdullah

Post by abdullah »

Tuzaladaki o malum yerde uçurtma gösterisi yapmak şu an için imkansız sordum ,aldığım cevap orasının şu sıralar sanırım uzun bir zaman halka kapatılmış olması.Ama yakınında açık bir alan varsa olabilir illa üstünde olması da şart değil bunu değerlendirelim ...
uçurtmayı vurmasınlar
Post Reply