Kendi web sitenizi kolayca hazırlamak için HERKEZ.COM

Uçurtmalar ile ilgili genel bilgiler.
Post Reply
Melih

Kendi web sitenizi kolayca hazırlamak için HERKEZ.COM

Post by Melih »

Merhaba arkadaşlar,
Geçenlerde haberini vermiştim, kendi web sayfanızı kolayca hazırlayabileceğiniz bir sistem üzerinde çalışıyorum diye. Bu işe Blog yani WebGünlüğü deniyor.

HERKEZ.COM domainini bu iş için kullanmaya karar verdim ve sanırım internet tarihinin en basit ve kullanışlı Kişisel web sitesi hazırlama sitesini yaptım :)

Üyelik işlemi tek aşamada gerçekleşiyor ve yaklaşık 30 saniyede üye olup, 1-2 dakia içerisinde 110 farklı tasarımdan birini seçip, kendi sayfanızı yayına hazırlayabiliyorsunuz.

Fotoğrafların küçültümesi vs gibi işlemleri site otomatik gerçekleştiriyor. Kullanım ile ilgili yaşadığınız sorunları bana iletirseniz, sizden sonrakilere referans olması için güzel bir yardım dökümanı hazırlamaya çalışacağım.

adres: http://www.herkez.com
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Eline sağlık. Tasarımları biraz toparlarsanız güzel olacak. Word press mi kullanıyorsun?
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Melih

Post by Melih »

:D :D Tabii ki hayır, sıfırdan el yazımı kod, hayatta hazır bişey kullanmamışımdır. Ama şöyle bir güzellik yaptım, html çıktımı wordpress in ID tagları ile aynı formatta veriyorum, dolayısı ile tüm wordpress style dosyaları(css) ile %100 uyumlu. Her türlü wordpress tasarımını direkt olarak kullanabiliyorum, elinde varsa yolla, veya daha iyisi bizim uçurtmacılar için bitane de uçurtma temalı css hazırla :) olmadı ben yapıcam zaman bulunca.

Tasarımlara sayfa yapmadan baktıysan muhtemelen garip görünüyordur, zira bazı tasarımlar içinde sayfa olmadan oldukça ufak ve şekilsiz görünüyor :)
erol

Post by erol »

@Melih

Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir proje olmuş... Kendi adıma hemen üye olup 07 Mayıs etkinliğinin fotoğraflarını oradan yayınladım. Kullanımı son derece kolay ve keyifli. Tek bir önerim fotoğrafların tek tek değilde çoklu upload edilebilmesi... Etkinlik fotoğrafları çok olduğundan göndermek problem olabiliyor.

Eline sağlık, çok teşekkür ederiz...
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Melih

Post by Melih »

@erol

evet serçin hocadan da aynı talep geldi, bu sebepten çoklu seçme seçeneği ekleyeceğim hemen :)

bide 1 mb fotoğraf alanı sınırı var normalde, ama bizim kulüp üyeleri için o sınırı kaldıracağım :)
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Melih;
Bu hizmetin için kendi adıma çok teşekkür ederim.
Şu an üyelik işlemimi tamamlayıp ilk sayfamı oluşturdum.
http://www.herkez.com/mrafetozalp
adresinde Mavi Sevdalıları başlığında yayıma başladım.
Uçurtmacılar olarak işimiz görselliğe dayandığından bize sınırsız fotoğraf alanı tanıdığın için ayrıca teşekkür ederim.
Melih

Post by Melih »

İşinize yarıyorsa ne mutlu bana :)
Bir takım eksikler var ama en kısa zamanda gidermeye çalışacağım.
Ziya

Post by Ziya »

:lol: Melih Hayırlı uğurlu olsun. Çok faydalı bir çalışmaya daha imza attın. Emeklerin ve bu güzel çalışmaların için çok teşekkür ederim. :D

Bu arada ben de üyelik işlemimi tamamladım.
Ziya
www.turkucurtma.com

Image

İstikbal Göklerdedir
M. Kemal ATATÜRK
Melih

Post by Melih »

Ziya bey vallahi fikir sizden geldi :D
Kendi web sayfanızı yapmanız için bulabildiğim en kolay yol bu. Umarım herkesin işine yarar. Yardım sayfalarını henüz yazıyoruz, bittiğinde anlaşılması zor yerler varsa oraları da çözmek istiyorum ki herkes zorlanmadan kendi sayfasını oluşturabilsin.
abdullah

Post by abdullah »

Teşekkürler Melih eline koluna sağlık çok hoş vede güzel olmuş.
Allah sana zeval vermesin .... :lol:
uçurtmayı vurmasınlar
Melih

Post by Melih »

@Abdullah
Vallahi gün geçmiyorki bir projeyi yaparken bir teli ağartmayalım veya bir tutam saç dökmeyelim :) Bu gidişle kel kalacağım :)

Bu herkez.com daki sistemi bizim martıuk da kurmak istiyordum, böylece hepimizin birer sayfası olsun martı altında diye ama, bizim site işleri bayağı yılan hikayesi olduğu için artık sabredemedim :) 2.5 günde bitti site, 1 haftadır ilgilenemedim yoğunluktan ama 1 gün daha ayırabilirsem cillop gibi olur :)
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Melih;
Düşünce güzel, uygulama bir başka güzel, sen ise bir harikasınnnnn.
Tebrik etmek ise benim için ayrı bir güzel duygu.
Post Reply