Gidecek olan herkese iyi eğlenceler.Resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
2 Temmuz Pazar
Oldu da gelen pek olmadı
Serçin hoca, Seçkin, Levent ve ben katıldık.
Serçin hoca ile alana vardık ama bir baktık ki düğün varmış o akşam. İzin verdiler, sorun olmadı uçurtmalarımızı uçurduk, rüzgar mükemmel, türbülans sıfır.
5 dakika geçmedi ki benim KAP sistemi, bir ucunda rokaku bir ucunda ip yumağı olarak alanı terk etti. İpi bağladığım yerden nasıl ayrıldığı fenomen olarak kala dursun, KAP ve ip yumağının ağırlığı ve rokakuya taktığım 8 metrelik fuzzy tail (bildiğimiz, kırpık kumaş parçalı kuyruk) yüzünden uçurtma hayet güzel uçarak uzaklaştı.
Arazinin diğer ucundaki süperlüks villanın bahçesindeki yegane selvi ağacının tepesine takıla takıla ip yumağı takılınca ve rüzgar kesilmemekte ısrar edince, KAP mekanizması havada kalakaldı. Yandaki villada çalışan süper yetenekli bir bayanın olayı devralması, bayırın kenarındaki 3 katlı villanın çatısına korkmadan çıkıp, kendisine verdiğimiz ağırlık-ip kombinasyonunu kement atar gibi fırlatıp havadaki ipi yakalaması ayrı bir olaysa da, hatun kişinin bacağındna çıkardığı bıçak ile ipi kesmesi (serçin hoca görmüş) ise "yahu bu villa zaten bir acaip acaba bu hatun ajan falan mı" dememize yol açmıştır.
Akabinde hatun kişi teşekkürlerimizi "insanlık hali" diyerek geçiştirince, "bunların çatısına her gün kaç KAP takılıyor" diye bayağı bir şok yaşadık.
Günümüz, iplr , kumaş ve C-QUAD hakkında birtakım fikir teatileri ile sona erdi.
Serçin hoca, Seçkin, Levent ve ben katıldık.
Serçin hoca ile alana vardık ama bir baktık ki düğün varmış o akşam. İzin verdiler, sorun olmadı uçurtmalarımızı uçurduk, rüzgar mükemmel, türbülans sıfır.
5 dakika geçmedi ki benim KAP sistemi, bir ucunda rokaku bir ucunda ip yumağı olarak alanı terk etti. İpi bağladığım yerden nasıl ayrıldığı fenomen olarak kala dursun, KAP ve ip yumağının ağırlığı ve rokakuya taktığım 8 metrelik fuzzy tail (bildiğimiz, kırpık kumaş parçalı kuyruk) yüzünden uçurtma hayet güzel uçarak uzaklaştı.
Arazinin diğer ucundaki süperlüks villanın bahçesindeki yegane selvi ağacının tepesine takıla takıla ip yumağı takılınca ve rüzgar kesilmemekte ısrar edince, KAP mekanizması havada kalakaldı. Yandaki villada çalışan süper yetenekli bir bayanın olayı devralması, bayırın kenarındaki 3 katlı villanın çatısına korkmadan çıkıp, kendisine verdiğimiz ağırlık-ip kombinasyonunu kement atar gibi fırlatıp havadaki ipi yakalaması ayrı bir olaysa da, hatun kişinin bacağındna çıkardığı bıçak ile ipi kesmesi (serçin hoca görmüş) ise "yahu bu villa zaten bir acaip acaba bu hatun ajan falan mı" dememize yol açmıştır.
Akabinde hatun kişi teşekkürlerimizi "insanlık hali" diyerek geçiştirince, "bunların çatısına her gün kaç KAP takılıyor" diye bayağı bir şok yaşadık.
Günümüz, iplr , kumaş ve C-QUAD hakkında birtakım fikir teatileri ile sona erdi.
Malesef kurtarma işlemi için seçkin ve ben binanın diğer tarafında idik, Serçin hoca ise bir iki kare çekmiş kurtarılıştan çok arkaplanda uçurtma görünüyor birtek. Sözkonuus ev pek tekin birine ait gibi durmadığı için deklanşöre dokunmadım, zaten KAP çatıya ve muhtelif yerlere çapra çarpa pilleri, gövdesi falan herşeyi iyice gevşemiş, çalışmıyordu 5 dakika sonrasında.
- Altan
- Site Admin
Ev pek tekin değildi ha? Havadan uçurtma ile fotoğraf çektiğinizi anladılar mı? Takım taklavatı gördülerse fena. Bu aralar arkanız duvara dönük oturun.
Demek onun için kurtarma operasyonunda "önemli değil, insanlık hali." dediler. Herhalde her gün bir taraflardan gözetleme ve çekim yapılıyor. Bina gözetim altında, ama sakar ajanlar her defasında sizinkine benzer bir durumda kalıyor ki onlar duruma bu yüzden alışıklar.
Demek onun için kurtarma operasyonunda "önemli değil, insanlık hali." dediler. Herhalde her gün bir taraflardan gözetleme ve çekim yapılıyor. Bina gözetim altında, ama sakar ajanlar her defasında sizinkine benzer bir durumda kalıyor ki onlar duruma bu yüzden alışıklar.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Olay şöyle gelişti, biz Seçkin ile evin kapısına gidip, uçmakta olan uçurtmamıza bakıyorduk.
Kadın - ne oldu?
Melih - uçurtmamız sizin ağaca takıldı da inmesini bekliyoruz
Kadın - Burada durmanız bile yasak
Melih - Ama uçurtmada fotoğraf makinası var, yoksa bırakır giderim zaten
Kadın - Fotoğraf makinası mı?
Melih - Evet, uçurtmadan fotoğraf çekiyoruz, Tema vakfındaydık, buraya kaçtı uçurtma.
Kadın - Şimdi o havadaki fotoğraf makinası mı?
Melih - Evet, mümkünse alabilrmiyiz çatıdan?
Kadın - Sizi içeri alamam ama ben gidip bir almaya çalışayım, bekleyin burada.
Emre uyduk bekledik, hakkaten de aldı uçurtmayı çatıdan
Kadın - ne oldu?
Melih - uçurtmamız sizin ağaca takıldı da inmesini bekliyoruz
Kadın - Burada durmanız bile yasak
Melih - Ama uçurtmada fotoğraf makinası var, yoksa bırakır giderim zaten
Kadın - Fotoğraf makinası mı?
Melih - Evet, uçurtmadan fotoğraf çekiyoruz, Tema vakfındaydık, buraya kaçtı uçurtma.
Kadın - Şimdi o havadaki fotoğraf makinası mı?
Melih - Evet, mümkünse alabilrmiyiz çatıdan?
Kadın - Sizi içeri alamam ama ben gidip bir almaya çalışayım, bekleyin burada.
Emre uyduk bekledik, hakkaten de aldı uçurtmayı çatıdan
- ahmetbayar