28 haziranda mardinde uçurtma festivali

Uçurtma etkinlik duyuruları, etkinliklerin fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
zahitmungan

28 haziranda mardinde uçurtma festivali

Post by zahitmungan »

arkadaşlar ferruh abi 27 haziranda uçurtma gönderdi benimde haberim yok 28 haziranda uçurtma festivali var
28 haziran oldu gittim kargoya düşünüyorum acaba ferruh abi benim soyadımı bilmiyor acaba kimin adına göndermiş diye düşündüm.dedim akşam ferruh abi söylerim kimin adına gönderdin diye eve gidince arkadaşlar dedi zahit bügün uçurtma festivali var haberin varmı dedim yok
dedim gerçektenmi dediler ewet bende kargoa gittim dedim zahit adına kargo varmı dedi yok artık düşünüyorum dedim ferruh abi soyadımı biliyormu kargocuya dedim zahitmungan varmı dedi var
dedi kimlik verdim ve eve gittim 2 tanesi uçurtmuştum beyendiğim renkli delta vardı.ve akşam saat 6 oldu giitim festivale uçurtum ve havada kaldı biraz sonra koptu uçurtmam allah rası olsun arkadaşlar getirdi her kez diyordu bu hazır uçurtma seni alamıyacağız üsgün üsgün eve gittim ve birinciliği kazanamadım.. işte olayım öyle
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Eh uçurtma hazır sayılır. Sen yapmış olsan olurdu. Hadi yap bir tane. Elinde örnek alacak uçurtman var artık.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
zahitmungan

Post by zahitmungan »

ben yaptığım uçurtmalar çok hata vardı ferruh abi çok soru sordum ama ondan ösür dilerim bana yardımcı oldu bitane yaptım 2 hafta önce naylon dan bek dayanıklı olmadı ama uçtu 200 m ip verdim
zahitmungan

Post by zahitmungan »

gelecek festivalde bir tanee rokaku yapacam iş.. birinci olurum..
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
Post Reply