17 Eylül pazar Yeşilköy
- ahmetbayar
- Altan
- Site Admin
Kap fotoğrafları gayet iyi. Giderek daha da güzelleşiyor. Ekipman geliştikçe çekimler de iyileşmiş.
Biri uçurtma yüksekliğini ve konumunu ayarlarsa konu daha iyi karelenebilir. Gelecek buluşmada yardımcı olabilirim.
Bizim balıkçının olduğu kum çukurunu tam çekseydin keşke, ona böyle tepeden bir fotoğraf verip çok şaşırtabilirsin.
Bana en üstten 3. fotoğrafı,
"Bunlar da kap fotoğrafları" başlığından sonraki 3. fotoğrafı
ve sayfanın en sonundaki fotoğrafın yüksek çözünürlüklü hallerini yollayabilirsen üçünü bir araya getirerek bir kompozisyon oluşturmak isterim. Web sayfasında kullanmak üzere.
Biri uçurtma yüksekliğini ve konumunu ayarlarsa konu daha iyi karelenebilir. Gelecek buluşmada yardımcı olabilirim.
Bizim balıkçının olduğu kum çukurunu tam çekseydin keşke, ona böyle tepeden bir fotoğraf verip çok şaşırtabilirsin.
Bana en üstten 3. fotoğrafı,
"Bunlar da kap fotoğrafları" başlığından sonraki 3. fotoğrafı
ve sayfanın en sonundaki fotoğrafın yüksek çözünürlüklü hallerini yollayabilirsen üçünü bir araya getirerek bir kompozisyon oluşturmak isterim. Web sayfasında kullanmak üzere.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
- Altan
- Site Admin
Bu hafta Çorlu'daydık ve etkinliğe yetişemedik. En keyifli anlardan biri olan yeni uçurtmanın açılıp uçurulmasını kaçırmış olduk. Serçin heksebeest hayırlı olsun, güle güle uçur. Serçin ve Emel bu uçurtmaları ile 3.lük ödülünü kazanmış ve bize güzel bir balık ziyafeti çekmişlerdi. Kendilerine bir kere daha teşekkür ediyoruz.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Fotoğraflar biraz geç oldu ama kendi sitemde yayınlamak için bekledim.
http://www.ucurtma.info/17092006yesilyurt/index.html
Saygılar
Serçin
http://www.ucurtma.info/17092006yesilyurt/index.html
Saygılar
Serçin