2006 Yılı Uçurtma ve Uçurtmacıları
Arkadaşlar zannediyorum Halit Bey geçen seneki gibi oyları e.mail yoluyla alacak, bu sebeple aday gösterilmesini istemiş.
@Halit
Aday gösterme ve oylama ile ilgili bir final tarihi koysanız iyi olacak sanırım. Aslında aday göstermek yerine geçen sene yaptığımız gibi mi yapsak?
@Halit
Aday gösterme ve oylama ile ilgili bir final tarihi koysanız iyi olacak sanırım. Aslında aday göstermek yerine geçen sene yaptığımız gibi mi yapsak?
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
Herkese Merhaba;
Senenin sonlarında etkinliklere devamsızlığım fazlaca olsa da biliyorsunuz gönlüm hep sizlerle.
Benim adaylarım Şöyle:
En iyi uçurtmacı : Kesinlikle Ziya Bey (Hatta bu sene kendisinin "tartışmasız uçurtma ustası" yani "master" ilan edilmesini öneriyorum.
En iyi uçurtma : Erhan Bey "Dopero"
En iyi uçurtma tasarımcısı : Abdullah Bey
En iyi uçurtma terzisi : Emin Bey
En iyi uçurtma öğretmeni : Rafet Bey
En özgün uçurtmacı : Fevzi Bey "Bulmacalı Rokaku"
En iyi uçurtma kurtarıcısı : Levent Bey
En iyi uçurtma fotoğrafçısı : Erol Bey
En iyi aktivite yazarı : Altan Bey
En iyi Kapçı : Melih Bey
En iyi uçurtma malzemesi lojistikçisi: Eray Bey
En uzak uçurtmacı : Zahit Mungan
En iyi heksebeest (2006 senesinin) ehem naçizane ben
(kendini aday göstermek biraz ayıp kaçsada, biz bizeyiz zaten, bu konuda mütevazi olmak istemiyorum)
En süper uçurtmacı : Ferruh Bey
En iyi klüp başkanı: Halit Bey
Sevgi ve saygılarımla
Serçin Basut
Senenin sonlarında etkinliklere devamsızlığım fazlaca olsa da biliyorsunuz gönlüm hep sizlerle.
Benim adaylarım Şöyle:
En iyi uçurtmacı : Kesinlikle Ziya Bey (Hatta bu sene kendisinin "tartışmasız uçurtma ustası" yani "master" ilan edilmesini öneriyorum.
En iyi uçurtma : Erhan Bey "Dopero"
En iyi uçurtma tasarımcısı : Abdullah Bey
En iyi uçurtma terzisi : Emin Bey
En iyi uçurtma öğretmeni : Rafet Bey
En özgün uçurtmacı : Fevzi Bey "Bulmacalı Rokaku"
En iyi uçurtma kurtarıcısı : Levent Bey
En iyi uçurtma fotoğrafçısı : Erol Bey
En iyi aktivite yazarı : Altan Bey
En iyi Kapçı : Melih Bey
En iyi uçurtma malzemesi lojistikçisi: Eray Bey
En uzak uçurtmacı : Zahit Mungan
En iyi heksebeest (2006 senesinin) ehem naçizane ben
En süper uçurtmacı : Ferruh Bey
En iyi klüp başkanı: Halit Bey
Sevgi ve saygılarımla
Serçin Basut
Bir konu daha var, yılın son etkinliğini (ve dolayısı ile ödül törenini) 31 Aralık Pazar günümü yapacağız?, uzun bir tatil olduğundan ve yılbaşına denk geldiğinden katılım az olabilir.
Bunun yerine yılın son etkinliğini 24 Aralık Pazar günü yapıp, Ödül verme işini ise Yılın ilk etkinliğinde 7 Ocak Pazar günümü yapsak? (Birkaç günlük süreç içerisinde oylamaların tamamlanamayacak olmasından)
Bu arada adaylarla ilgili son karara varılır ve oylama işini gerçekleştirebiliriz.
Bunun yerine yılın son etkinliğini 24 Aralık Pazar günü yapıp, Ödül verme işini ise Yılın ilk etkinliğinde 7 Ocak Pazar günümü yapsak? (Birkaç günlük süreç içerisinde oylamaların tamamlanamayacak olmasından)
Bu arada adaylarla ilgili son karara varılır ve oylama işini gerçekleştirebiliriz.
Erol Dinneden
- Halit
- Site Admin
Aktif üyelerin hepsinin aslında birinci seçilmeye değer bir özelliği var ancak sanırım en uygun olanı geçen seneki gibi yılın uçurtmacısını ve yılın uçurtmasını seçmek. Bu zamana kadar burada yayınlanan mesajları ve bana gelen mailleri incelediğimde şu adaylar ortaya çıkıyor.
Yılın Uçurtmacısı
- Emin
- Erhan
- Eray
- Abdullah
- Ziya
- Fevzi
- Levent
Yılın Uçurtması
- Serçin Heksebeest
- Erhan Dopero
- Ziya Birdman
- Eray Birdman
- Emin Birdman
- Fevzi Cody
- Abdullah Süperman
Eğer unuttuğum varsa hatırlatın lütfen. Eğer bu liste üzerinde anlaştıksa lütfen herkes bana heriki dalda ilk 3 adayını mail atsın.
Yılın Uçurtmacısı
- Emin
- Erhan
- Eray
- Abdullah
- Ziya
- Fevzi
- Levent
Yılın Uçurtması
- Serçin Heksebeest
- Erhan Dopero
- Ziya Birdman
- Eray Birdman
- Emin Birdman
- Fevzi Cody
- Abdullah Süperman
Eğer unuttuğum varsa hatırlatın lütfen. Eğer bu liste üzerinde anlaştıksa lütfen herkes bana heriki dalda ilk 3 adayını mail atsın.
http://www.ucurtmaplanlari.com
- zahitmungan
bende bu sene sizin uçurtma kulübünüze katıldım bende 2006 lı sayılıyorum..
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
www.zahitmungan.com
Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine.
- ahmetbayar
- Halit
- Site Admin
Oy sayımı neredeyse tamamlandı ve birinciler belirginleşmeye başladı . Yani yılın uçurtmacısı ve yılın uçurtması sanırım en geç yarın gece belli olacak..
Aslında bir çok arkadaşın yazdığı gibi bu sene herkes bir şekilde birinci olmaya layıktı . O yüzden sadece iki kişinin birinciliğini açıklamadan önce bu senenin bana göre de çok başarılı uçurtmacılarını kutlamak istiyorum.
Bu sene Fevzi Bey'in yaptığı uçurtmalarla bizi çok şaşırttı. Zira tek başına bu kadar motive ve üretken olması gerçekten takdir edilmeli. Aynı şekilde Eray Bey sene sonunda hepsini birden sergilediği uçurtmalarıyla hepimizi hayretler içinde bıraktı.
Levent ve Abdullah Bey hep kendi tasarımlarıyla yeni bir şeyler ortaya koymaya çalıştılar ve çok da başarılı oldular.
Melih bu sene KAP adına ülkemizde en büyük adımı attı. Bu işi şu an Türkiye'de daha iyi yapan biri yok.
Altan bu sene etkinliklerin üyelere aktarılması ile ilgili müthiş metinler yazdı , fotoğraflar çekti.
Erol 2 ipliler konusunda birçok kişiyi bilgilendirdi , kulübün gelişimine yönelik bir çok çalışma yaptı.
En uzak üyemiz Zahit israrla ve büyük bir azimle uçurtma sevdası peşinde koşmaya devam ediyor.
Aslında çoğumuz yurtdışındaki siteri de takip ediyoruz. Takip ettiğim siteler içinde bizim kadar aktif bir başka kulübe rastlamıyorum. Kulüp ve biz üyeleri bu yıl aslında çok büyük ilerlemeler kaydettik. Geçtiğimiz sene daha basit uçurtmaları online yapalım diye uğraşırken bu sene desenleriyle , büyüklükleriyle inanılmaz uçurtmalar yaptık ve uçurduk.
Bence 2007 yılında yapmamız gereken en önemli şey daha fazla meraklıya nasıl ulaşabileceğimizin yollarını aramak olmalı.
Yarın son mesajların alıp birincileri açıklamak istiyorum. Seçimlerini göndermeyen arkadaşlar için yarın ( Çarşamba ) son gün .
Aslında bir çok arkadaşın yazdığı gibi bu sene herkes bir şekilde birinci olmaya layıktı . O yüzden sadece iki kişinin birinciliğini açıklamadan önce bu senenin bana göre de çok başarılı uçurtmacılarını kutlamak istiyorum.
Bu sene Fevzi Bey'in yaptığı uçurtmalarla bizi çok şaşırttı. Zira tek başına bu kadar motive ve üretken olması gerçekten takdir edilmeli. Aynı şekilde Eray Bey sene sonunda hepsini birden sergilediği uçurtmalarıyla hepimizi hayretler içinde bıraktı.
Levent ve Abdullah Bey hep kendi tasarımlarıyla yeni bir şeyler ortaya koymaya çalıştılar ve çok da başarılı oldular.
Melih bu sene KAP adına ülkemizde en büyük adımı attı. Bu işi şu an Türkiye'de daha iyi yapan biri yok.
Altan bu sene etkinliklerin üyelere aktarılması ile ilgili müthiş metinler yazdı , fotoğraflar çekti.
Erol 2 ipliler konusunda birçok kişiyi bilgilendirdi , kulübün gelişimine yönelik bir çok çalışma yaptı.
En uzak üyemiz Zahit israrla ve büyük bir azimle uçurtma sevdası peşinde koşmaya devam ediyor.
Aslında çoğumuz yurtdışındaki siteri de takip ediyoruz. Takip ettiğim siteler içinde bizim kadar aktif bir başka kulübe rastlamıyorum. Kulüp ve biz üyeleri bu yıl aslında çok büyük ilerlemeler kaydettik. Geçtiğimiz sene daha basit uçurtmaları online yapalım diye uğraşırken bu sene desenleriyle , büyüklükleriyle inanılmaz uçurtmalar yaptık ve uçurduk.
Bence 2007 yılında yapmamız gereken en önemli şey daha fazla meraklıya nasıl ulaşabileceğimizin yollarını aramak olmalı.
Yarın son mesajların alıp birincileri açıklamak istiyorum. Seçimlerini göndermeyen arkadaşlar için yarın ( Çarşamba ) son gün .
http://www.ucurtmaplanlari.com
Bu sene ilk 3'e girenlere tebrikler, tüm martı ailesninede ayrıca "BRAVO" demek istiyorum. Zira bu sene kulübün ulaştığı nokta parmak ısırtacak bir seviyede. Halit beyin söylediği gibi, internette sürekli benzer sitelere bakıyorum ancak bizim kulüpten daha aktif bir kulüp görmüş değilim.
Üstelik bu sene yapılan uçurmalar ve belirli alanlarda yoğunlaşmış üyeler (abdullah bey tasarım, erol 2 ipliler , ben kap) gibi şeylerin olması gerçekten çok sevindirici.
Üstelik bu sene yapılan uçurmalar ve belirli alanlarda yoğunlaşmış üyeler (abdullah bey tasarım, erol 2 ipliler , ben kap) gibi şeylerin olması gerçekten çok sevindirici.