Bu pazar şöyle geniş katılımlı bir etkinlik düzenleyip Şampanya ve Pasta (Ve hatta Küçükçekmece'de dönerli) güzel bir etkinlik yapalım, 2007'ye güzel bir merhaba diyelim diyorum...
(Hava 6 derece parçalı bulutlu görünüyor)
Uçurtmada getirecek miyiz?
Bu kadar ziyafetin arasında unutmayalım diyorum, biz uçurtma kulübüyüz hani..uçurtma.. ipi var hani.. . hatırlatayım ben yinede
Son etkinliklerde zaten dolmaydı sarmaydı, kek-börek derken derken etkinlikler ziyafete dönüşmeye başladı..
Çok iyi fikir. 2006 ödüllerini vermek ve şampanya patlatmak üzere pazar günü buluşalım. Sonrasında döner etkinliği .. Dönerciyi tercih ederim ama mesafe problem olursa alternatif olarak Yeşilköy'deki börekçi de düşünülebilir.
Not: Küçükyalıdan Kozyatağına taşınmamız sebebi ile bir süredir hem kulüpten, hem uçurtmalardan hem de ADSL bağlantısından uzak kalmıştım, umarım beni unutmamışsınızdır
Melihciğim seni unuturmuyuz hiç. Yeni taşındığınız evde eşinle birlikte mutlu günler geçirmenizi dilerim. Pazar günü Serçin'le birlikte gelin. Özlettiniz kendinizi.
Bu gün her şey güzeldi. Oldukça kalabalık bir etkinlik oldu. Şampanyalar pastalar, ödüller , rüzgar ,uçurtmalar her şey çok iyiydi.
ALtan fotoğraf çekiyor diye ben daha çok bu gün ilk defa denediğim uçurtmayı çektim.
Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu geçen seneki etkinlikten farkı çok güzel bir hava ve rüzgar olmasıydı dolayısı ile gökyüzü uçurtmalar ile şenlendi...
Harika bir gün oldu, geçenseneye göre yiyecek ve içecek miktarındaki göz kamaştırıcı artış, uçurtmalardaki kalite artışı, çevremize toplanan kalabalık sayesinde hem karnımız hem gönlümüz doydu.
Günün olayı Erol'un elleri ile hazırladığı ödül sertifikaları ve iki dalda birincilere özel yaptırılmış ve lazerle üstüne isimleri yazılmış kristal ödüllerdi.
Seneye bir de kürsü kurup birincileri hostes kızlar eşliğinde sahneye çağırsak vallahi oskar ödüllerini aratmayız