11 Mart Pazar 2007

Uçurtma etkinlik duyuruları, etkinliklerin fotoğrafları ve yorumları.
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

Hiç öyle risklere girmeyin. Buyurun Kütahya'ya gelin misafirimiz olun. Bu daveti Kütahya'dan bir Martı Uçurtma Kulübü üyesi olarak yapıyorum.
Bir dozer, bir grayder ve bir silindir ile 2 haftada hazırlanan sahamız hizmetinize açıktır.
Image
Image
Bundan sonra zaman içerisinde bu sahada çimlendirme çalışmaları da başlayacaktır.
Burada, Uçurtmacılar her çeşit modelini uçurur iken gökyüzünü yelkenkanat ve yamaç paraşütler dolduracaktır.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

[quote="Melih"]:lol: :lol: :lol:

-Yani amirim sizce bu uçurtmaya benziyor mu , tamam ipi var ucunda duruyor ama hepsi okadar, bir kere altıgen değil ki uçurtma olsun.

[quote]

-"Uçurtma değilse ne o zaman" sorusu gelecek olursa.
-"Çarşaf abi" diye cevap verebiliriz. Yanlız bu soruya cevap verirken yüz ifademizi olabildiğinin en ciddi şeklinde sabit tutmamız lazım. En ufak bir gevşeme bizi ele verecektir. Ayrıca bir drama eğitimiyle bu hususu desteklemek lazım.
-"Neden uçuyor o zaman" sorusu bizi şaşırtmamalı ve
-"Yeni yıkadık abi, rüzgarda ipe astık kurutuyoruz."
Bu şartlar altınca başka soru gelmeyecek fakat şüpheli bakışlar devam edecektir. Adamda haklı. Havada uçan fil veya ahtapot ne çarşafa ne uçurtmaya benzemektedir.
Bir kaç saniye süren sessizliği bozmak ve adamın dikkatini dağıtmak için:
-"Hay Allah bu günde rüzgar ne fena değil mi he heh hehehhe ?"
Sözleri ile araya sıkıştırdığımız ince esprinin verdiği samimiyet ve empati ortamından da istifade ederek bu diyalogu nihayetlendirmeliyiz. Bu arada da diğer arkadaşların malzemelerini toparlayıp kaçmalarına da fırsat vermiş oluruz.

Eğer rüzgarda çarfaş kurutmak da yasak değilse yırtarız. Ama bu konuda da bir yasak varsa bittik demektir.

Aslında bu konuyu yeni bir topicde tartışarak acil eylem planları geliştirmek lazım. Önemli bir konu.

Selamlar.
Melih

Post by Melih »

Valla tasarı yasalaşırsa sizin bu senaryoyu filme çekip, "uçurtmacının paçayı yırtma rehberi" adı ile el altından dağıtmak lazım, yoksa yeni nesiller dünyada uçurtma işine bulaşmaz :)

@M. Rafet ÖZALP
Bravo valla, güzel bir proje. Yazın görüşmek üzere :D
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@Melih; Tşk. İnşallah bekleriz.
@ahmetbayar; Hafızam benim yanıltmıyorsa AB nedeniyle dışarıda, balkonda, teras gibi yerlerde çamaşır kurutma yasaklandı.
Herhalde uçurtmayıda o sınıfa koydukları için yasaklamış olabilirler.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Rafet Bey
Geçen sene gelemediğim için sonradan çok üzülmüştüm. Bu sefer kaçırmaya hiç niyetim yok. İnşallah önemli bir mani çıkmazsa tüm planlarımı çok önceden yapacağım ve bu sene Kütahya'da bulunacağım.

Yaptığınız çalışmaları ilgi ve hayretle izliyorum.
Post Reply