22 Nisan Beypazarı
- Halit
- Site Admin
22 Nisan Beypazarı
Merhabalar,
Ben Doğa Derneği'nden Tuba. Derneğimizde, Beypazarı İlçesi'ndeki akbabaların korunması ve tanıtılması için bir çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda, 22 Nisan'da Beypazari'nda bir uçurtma şenliği duzenliyoruz. Şenliğin bu seneki konusu akbabalar olacak. Akbaba desenli veya akbaba siluetine benzer ucurtmalar yapmayı/yaptirmayı arzu ediyoruz.
Bu şenlik vesilesiyle, ozellikle Beypazarı'ndaki çocukların akbabalardan haberdar olması ve basının vesilesiyle de Beypazarı'ndaki akbabaların bilinmeye başlamasını hedefliyoruz. Şenliğe büyük bir olasılıkla Filiz Akın gelecek ve bir çocuğun eğitimine harcanmak üzere açık artırmayla büyük bir akbaba uçurtması alması düşünülüyor.
Web sitenizi bir kac gun once gorduk. Acikcasi cok heyecanlandik ve duzenliyecegimiz Akbaba Ucurma Şenliğini sizin desteğinizle yapmayı çok istiyoruz. Bu konuda kiminle ve nasil iletişime geçmeliyiz???
Ilginiz icin simdiden çok teşekkürler,
Sevgiyle,
Martı Uçurtma Kulubu üye adayı Tuba ;))
Dicle Tuba Kılıç
Yerel Ortaklıklar Koordinatörü
Doğa Derneği
Kennedy Cad. No:50/19 Kavaklıdere Ankara
Tel: 0 312 448 05 37
www.dogadernegi.org
Ben Doğa Derneği'nden Tuba. Derneğimizde, Beypazarı İlçesi'ndeki akbabaların korunması ve tanıtılması için bir çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda, 22 Nisan'da Beypazari'nda bir uçurtma şenliği duzenliyoruz. Şenliğin bu seneki konusu akbabalar olacak. Akbaba desenli veya akbaba siluetine benzer ucurtmalar yapmayı/yaptirmayı arzu ediyoruz.
Bu şenlik vesilesiyle, ozellikle Beypazarı'ndaki çocukların akbabalardan haberdar olması ve basının vesilesiyle de Beypazarı'ndaki akbabaların bilinmeye başlamasını hedefliyoruz. Şenliğe büyük bir olasılıkla Filiz Akın gelecek ve bir çocuğun eğitimine harcanmak üzere açık artırmayla büyük bir akbaba uçurtması alması düşünülüyor.
Web sitenizi bir kac gun once gorduk. Acikcasi cok heyecanlandik ve duzenliyecegimiz Akbaba Ucurma Şenliğini sizin desteğinizle yapmayı çok istiyoruz. Bu konuda kiminle ve nasil iletişime geçmeliyiz???
Ilginiz icin simdiden çok teşekkürler,
Sevgiyle,
Martı Uçurtma Kulubu üye adayı Tuba ;))
Dicle Tuba Kılıç
Yerel Ortaklıklar Koordinatörü
Doğa Derneği
Kennedy Cad. No:50/19 Kavaklıdere Ankara
Tel: 0 312 448 05 37
www.dogadernegi.org
http://www.ucurtmaplanlari.com
22 nisan beypazarı
Hazırlanabilmek için yeterli zaman var. Katkı sağlanabilir düşüncesindeyim.
Uygun plan varsa ben bir tane akbaba uçurtma dikmeye hazırım.
Tabiki takdir kulübündür.
Saygılar,
Uygun plan varsa ben bir tane akbaba uçurtma dikmeye hazırım.
Tabiki takdir kulübündür.
Saygılar,
Halil Bayülker/Ankara
- M. Rafet ÖZALP
- Halit
- Site Admin
Rafet Bey
Uygun görmek ne demek. Bu konuda Ferruh yönlendirici olacak sanırım bildiğim kadarıyla o bölgeyi iyi biliyor. Festival alanı ile ilgili kaygıları var. Bir de rüzgar durumu. Ancak bu sene biraz farklı bir formatta festival düzenliyorlar. Ferruh organizasyon ile görüşüyor .
Uygun görmek ne demek. Bu konuda Ferruh yönlendirici olacak sanırım bildiğim kadarıyla o bölgeyi iyi biliyor. Festival alanı ile ilgili kaygıları var. Bir de rüzgar durumu. Ancak bu sene biraz farklı bir formatta festival düzenliyorlar. Ferruh organizasyon ile görüşüyor .
http://www.ucurtmaplanlari.com
beypazarı akbabaları
Halit bey,
Verdiğiniz linkteki akbabalardan hangisi adına etkinlik yapılacak Beypazarı Akbabası acaba. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
Verdiğiniz linkteki akbabalardan hangisi adına etkinlik yapılacak Beypazarı Akbabası acaba. Bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim.
Last edited by Halil on Mon Mar 26, 2007 1:32 pm, edited 1 time in total.
Halil Bayülker/Ankara
- M. Rafet ÖZALP
Her ne kadar bir ara forumu takipte sorunlar yaşadıysam da artık onlar ortadan kalktı. Bu nedenle forumu sıkı bir şekilde takip ediyorum. Bu sayfaya ise bir başka ilgi gösteriyorum. Çünkü festival de uçurtma konusunda yönlendirme var. Bu ise bizlere neler yapabileceğimizi göstermek açısından önemli geldi.
Dediğim gibi ortak karara uymak istiyorum.
Dediğim gibi ortak karara uymak istiyorum.
beypazarı akbabası
Halit,
Ferruh aynı resimleri bana da gönderdi, ama hala Beypazarı akbabası hangisi öğrenemedim.
Teşekkürler,
Ferruh aynı resimleri bana da gönderdi, ama hala Beypazarı akbabası hangisi öğrenemedim.
Teşekkürler,
Halil Bayülker/Ankara