Festival alanı dışında kaçak uçurtma uçururken yakalanıp içeri tıkılmam umarım
Haziran Bozcaada
- Trick Serkan
Ben ve Neslihan geliyoruz, Otobüsle geleceğiz veya sizlerden birine otostop çekeceğiz
Aslında birkaç gün önceden gidip tatil yapacağız sanırım. İş yoğunluğu yüzünden balayımızı bile 4 günle sınırlamak zorunda kalmıştık böyle bir tatil fırsatı kaçmaz. Bu yüzden kamp değil pansiyonları tercih edeceğiz. Neslihan geçen sene gitmişti Bozcaadaya, pansiyonlar 15-35 milyon arasıymış günlük ve seçenek oldukca bolmuş. Haberiniz olsun.
- Trick Serkan
- Halit
- Site Admin
Selam,
Forumunuzda ilgilenen çok kişinin olduğunu gördük sevindik. Klüpten
katılımın mümkün olduğunca fazla olmasını istiyoruz, ancak ilk senesinde
bütçe oldukça kısıtlı. Otobusle gelmek isteyecekler için 01 Haziran Cuma
07:00 ve 18:00de Taksim Açıkhava'dan otobus kalkıyor. Otobus ve
Geyikli-Bozcaada Ulaşım bedeli kişibaşı gidiş-dönüş 120 YTL. Ada Kamp
konaklama kişibaşı gecelik 7.5 YTL (kendi çadırınız) 9 YTL kiralık
çadır. Konuştuğumuz gibi klübünüzden 10 kişinin kendi araçlarıyla ulaşım
ve konaklamasını üstleniyoruz. Kesin sayıları sizden alabilirsek
seviniririz. Bu 10 kişi haricindekilerin de otobus ve konaklama için
sitemizden rezervasyon yapmaları gerekiyor. Kamp haricinde de konaklama
opsiyonları mevcut. Detaylar umarız yarın sitede olacak.
Adada görüşmek üzere,
Ilke
Geo Turizm
0533 253 7662
Forumunuzda ilgilenen çok kişinin olduğunu gördük sevindik. Klüpten
katılımın mümkün olduğunca fazla olmasını istiyoruz, ancak ilk senesinde
bütçe oldukça kısıtlı. Otobusle gelmek isteyecekler için 01 Haziran Cuma
07:00 ve 18:00de Taksim Açıkhava'dan otobus kalkıyor. Otobus ve
Geyikli-Bozcaada Ulaşım bedeli kişibaşı gidiş-dönüş 120 YTL. Ada Kamp
konaklama kişibaşı gecelik 7.5 YTL (kendi çadırınız) 9 YTL kiralık
çadır. Konuştuğumuz gibi klübünüzden 10 kişinin kendi araçlarıyla ulaşım
ve konaklamasını üstleniyoruz. Kesin sayıları sizden alabilirsek
seviniririz. Bu 10 kişi haricindekilerin de otobus ve konaklama için
sitemizden rezervasyon yapmaları gerekiyor. Kamp haricinde de konaklama
opsiyonları mevcut. Detaylar umarız yarın sitede olacak.
Adada görüşmek üzere,
Ilke
Geo Turizm
0533 253 7662
http://www.ucurtmaplanlari.com
Valla, bu yazıyı okudum çok üzüldüm. kişi başı 7,5 YTL birşey değil ama bunu istemeleri çok ayıp bence. Sonuçta onlara kampın hiç bir masrafı yok. Sanırım bizim bu uçurtmaları ne zorluklarla yaptığımızın farkında değiller.
Bence boykot edelim, ya gitmeyelim ya da herkes birer altıgen ayapsın, onları alıp gidelim.
Bence boykot edelim, ya gitmeyelim ya da herkes birer altıgen ayapsın, onları alıp gidelim.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Evet oldukça şaşırtıcı bir de "10 kişinin kendi araçları ile ulaşımını üstlenmek" kısmını anlamadım. Yani ben buradan kilometrede 1 litre yakan bir amerikan arabası ile gidersem benzini mi ödüyorlar?
Valla Ben altıgene uğraşmayıp şeytan uçurtması yaparım baştan söyleyeyim
Komik olmuş, belediyelerin değil turizm şirketlerinin bu işlerle uğraşmasının doğal sonucu mudur bilemedim
Şahsen kendim ulaşıp, pansiyonda kalmayı planlıyordum yani özel bir talep yok ama tabi yaklaşım hatalı, iyisi mi madem bu özel bir davet değil o zaman yazın deniz ısınmışken ağustos gibi gidelim, cebimizden milyarlar çıkacak toplamda, hiç olmazsa denize gireriz
Valla Ben altıgene uğraşmayıp şeytan uçurtması yaparım baştan söyleyeyim
Komik olmuş, belediyelerin değil turizm şirketlerinin bu işlerle uğraşmasının doğal sonucu mudur bilemedim
Şahsen kendim ulaşıp, pansiyonda kalmayı planlıyordum yani özel bir talep yok ama tabi yaklaşım hatalı, iyisi mi madem bu özel bir davet değil o zaman yazın deniz ısınmışken ağustos gibi gidelim, cebimizden milyarlar çıkacak toplamda, hiç olmazsa denize gireriz
Açıkcası başından böyle birşeyin olacağı belli idi .Festival alanının bile ücrete tabi olması çok enteresan gelmişti bana ,
Kaldıki konaklama'da kaçınılmaz olsun,bana göre 10kişi dedikleri de ulaşım yani karşılayacaklarını sanmıyorum kaldıki malumunuz her uçurtmacının bir dolu yükü var kendi arabaları ile gelmeye kalksalar 10araba eder bunun da benzin giderlerini karşılamayacaklardır kesinlikle .
İyisimi başka bir bahara diyelim en iyisi...

uçurtmayı vurmasınlar
Valla organize olup Ağustosta gidelim hem deniz hem güneş hem de her istediğimiz yerde uçurtma keyfi
Konaklama için 10 kişinin 7.5 ar milyonluk kampını karşılıyorlarsa buna ben de talibim, 2 günlük festival 150 milyon eder ki, festivale "Bozcaada Melih karakelle Festivali" adı verilecekse neden olmasın
Şaka maka, ortam soğudu artık başka zamana.
Şaka maka, ortam soğudu artık başka zamana.