22 Temmuz YEŞİLKÖY
Yine güzel bir etkinlik olmuş, fakat ben en çok Altan'ın yeni uçurtmasını keyif ve gururla tutarkenki resmini beğendim, bastırıp duvara asacağım. 
Fotoğraflarda yeni uçurtmalar görüyorum, zannediyorum Ziya Bey ve Erhan beylerin, ilk etkinlikte bu uçurtmalara hakettikleri ilgiyi göstereceğimden hiç şüphe duymamanızı ve yeni uçurtmalarınızı keyifle uçurtmanızı dilerim.
Seninde yeni uçurtman hayırlı olsun, keyifle kazasız belasız uçur Altan...
Fotoğraflarda yeni uçurtmalar görüyorum, zannediyorum Ziya Bey ve Erhan beylerin, ilk etkinlikte bu uçurtmalara hakettikleri ilgiyi göstereceğimden hiç şüphe duymamanızı ve yeni uçurtmalarınızı keyifle uçurtmanızı dilerim.
Seninde yeni uçurtman hayırlı olsun, keyifle kazasız belasız uçur Altan...
Erol Dinneden
http://www.adammarka.com.tr
http://www.adammarka.com.tr
Alan Or-Jan sitesinin kumsalı, 23 nisan Zeytinli Uçurtma Festivali'ne gittiğimiz kumsalın sol taraftan devamı oluyor, rüzgarı alış açısı ve rüzgar sürekliliği tek kelime ile muhteşem, Kaz dağlarından gelen rüzgarlar denizi aşarken iyice düzleşip bu kumsala geliyor.
Bu resimde ileride görünen yer Zeytinli sahili;

Benim Kapilot'a taktığım dinamometrede minimum 8kg maksimumda 14kg çekme kuvveti gördüm (biliyorsunuz aslında çok çekiyor sandıklarımız çoğunlukla 4-5 kiloyu geçmez), rüzgar o kadar düzgün esiyordu ki 70 derece kadar açı ile uçuyordu flowform olmasına rağmen.
Buggy için de güzel görünüyor ama balon lastikler şart, ben benim buggy'i götürmüştüm geçen sene gömülüp kaldı yumşak kuma.
Bu resimde ileride görünen yer Zeytinli sahili;
Benim Kapilot'a taktığım dinamometrede minimum 8kg maksimumda 14kg çekme kuvveti gördüm (biliyorsunuz aslında çok çekiyor sandıklarımız çoğunlukla 4-5 kiloyu geçmez), rüzgar o kadar düzgün esiyordu ki 70 derece kadar açı ile uçuyordu flowform olmasına rağmen.
Buggy için de güzel görünüyor ama balon lastikler şart, ben benim buggy'i götürmüştüm geçen sene gömülüp kaldı yumşak kuma.
- Trick Serkan
Benim açımdanda süper bir etkinlikti . Quantum um ile güzelce uçarken bir baktım ki altan abi QPRO yu çıkarttı ve benim bütün havam orada uçtu gitti . Ama şanslıyım ki altan abi uçmadı
. Bundan sonra haberleşip gelmek lazım yoksa bende hiç hava kalmıycak
. Resimler için herkese teşekkürler . Ayrıca ziye beyin uçurtmalrı içinde bir hayırlı olsun diyelim . Altan abiyede hayırlı olsun bu arada . İYİ UÇURUMLAR . Melih abi KAP da süper işler çıkartmışsın . Valla canım çekti oralara gitmek .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
- Trick Serkan
- Trick Serkan
- Trick Serkan
- Halit
- Site Admin
Bu arada haberi olan varmı bilmiyorum ama Altan bir kaza geçirmiş. Kolu kırılmış. Etkinliğe geldiğinde kolu sanırım hala ağrıyordu. Geçmiş olsun Altan . Umarım bir an önce iyileşirsin.
Resimler için teşekkürler ayrıca
@Melih
Alan gerçekten çok güzel. Belediye başkanıyla filan görüşte orada bir şeyler yapalım.
Resimler için teşekkürler ayrıca
@Melih
Alan gerçekten çok güzel. Belediye başkanıyla filan görüşte orada bir şeyler yapalım.
http://www.ucurtmaplanlari.com