Yeni Altıgenler

Tek ipli uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
yigitkahraman

Re: Yeni Altıgenler

Post by yigitkahraman »

Teşekkürler Zahit bey, Mardinde açtığınız serginin yanında bu uçurtmanın bence konusu bile yapılmaya değmez.
Çok kısa olarak; Sizinde hemen hemen tüm yazılarınızı okudum. Çoook eskiden, Beni güldüren, hoşuma giden bazı geçmiş yazılar içinde şu olmuştu. Siz yazınızda DoubleStar için orta göbek kısmının fotoğrafını çekmiş ve yanlış hatırlamıyorsam şöyle yazmıştınız. ("Başlangıç için ilk adımı attım. İşte bu malzeme mdf" :lol: Sonra biri size, ismini hatırlamıyorum; Zahit ilk adım yerine son adımı atmışsın, İlk önce kumaş kesilir sonra çıtalar gerdirilir demişti. Ben orda şunu düşündüm. Bizim eskiden yapılan altıgenlerde de önce çıtalar hazırlanır ve sonra Naylon veya Kağıt yapıştırılırdı. Yani bana görede doğruydu sizin yaptığınız. Ama tabi işi bilen profosyonellerin olaya bakış açısının farklı olduğunu çok sonra öğrendim.
Sizinle tanışmayı gönülden arzu ediyorum. Sizin geçmişte yaptıklarınızın banada,forumada kattığı çok şey var.
Saygılar.
Yiğit KAHRAMAN

Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın,
Dinlemeye istekli değillerse, onları tutacagınıza çenenizi tutun.

http://yigitkahraman.wordpress.com
mustafa-topcu

Post by mustafa-topcu »

Bende sergiye baktım.Gerçektende çok güzel olmuş.Hükümet uçuyor trenini çok güzel bir şekilde asmışsın.
Sergi çok güzel ama zannedersemki insanların çoğu trenden pek birşey anlamamış olabilir.Bizde hep öyle oluyor. :x
MUSTAFA TOPCU____________________________________

Image ucurtmalar.wordpress.com
zahitmungan

Post by zahitmungan »

Altıgen treni'ni kim anlamıyordu malesef, gelenlerin hepsine anlatmaya çalışıyordum
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
Post Reply