Martı uçurtma kulübu kurucularına ve yöneticilerine sesleniyorum: İzmir şubenizi açmak istiyorum tabi yeterli katılım olursa. Katılmak isteyen arkadaşlar bu başlık altında ve de benim hadi_bea@hotmail.com adlı e-mail adresimden bana ulaşsınlar Haziran ayında okulup bitince işe başlıyıcam maddi olarakta yeterli olduğumda (Ağustos başına kadar maddi sıkıntıyı atlatırım inşallah) Ağustos gibi açabilirim ayrıca Ege üniversitesinde de okuduğum için üniversite büyünyesindede açmayı planlıyorum. Yetkili arkadaşlar olumlu veye olumsuz bir cevap verirlerse sevinirim.
Rüzgarınız Bol Olsun ~~~~~~~~~~~~
MARTI uçurtma kulübü İzmir şubesini açmak istiyorum
MARTI uçurtma kulübü İzmir şubesini açmak istiyorum
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
- Trick Serkan
- Altan
- Site Admin
Kulüp şubesi gibi bir durum yok. Zaten merkez de yok. Sadece forum üzerinden haberleşip hafta sonu buluşan ve etkinliği fotoğraflayıp, yazan, paylaşan insanlar var. İsteyen herkes kulüp üyesi olur ve uçurtma uçurur. Tek kişi olsa bile. Sadece uçurtma yapın ve uçurun, fotoğraflayın, keyfinizi bizimle paylaşın. Daha çok uçurtma yaptıkça ve uçurdukça tecrübe kazanacak ve bunu forum üzerinden tüm meraklılarla paylaşacaksınız. Birileri yeni uçurtma yaptı ve uçurdu mu seviniriz. Başka şehirlerden katılım olunca daha da seviniriz. Hepsi bu.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
Serkan ve Altan bey ilginiz ve de fikirleriniz için teşekkür ederim fikirleriniz doğrultusuda İzmirde çalışmaya başlıyıcam ve de inşallah İzmir ekibi olarak sizleri ziyaret edeceğimiz günleride göreceğiz ve hep birlikte etkinik yapıcağımız günleride...
RÜZGARINIZ BOL OLSUN
RÜZGARINIZ BOL OLSUN
GÖRKEM ÇORLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
RÜZGARIN OĞLU
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bir gün ben de uçucam...