Yaklaşık 10 gündür Forum sayfalarına ulaşamadığım için sizleri Sadabad Yaz Etkinlikleri" kapsamındaki Uçurtma Şenliği'nden haberdar edemedim, gerçekten üzgünüm...Sayfaya tekrar erişmemi sağlayan Ferruh Bey'e çok teşekkürler..
Şenlik 29 Mayıs Pazar günüydü...
İpimizin karışması yüzünden hiçbir dereceye giremedik..:(
Yarışma bittikten sonra saatlerce uçurtmamızı uçurduk...Rüzgarın şiddetinden olsa gerek, yere indirmemiz bayağı yorucu oldu, uzun süreler aldı ama temiz hava, güneş ile beraber güzel bir spor oldu..
Herkese bol rüzgarlı güneşli günler dilerim,
Emre
------------------------------------------------------------------------------
Kağıthane Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen her yıl geleneksel olarak yapılan uçurtma şenliğinde Uçurtmayla buluştu gökyüzü, anneler babalar çocuklar hep birlikte Sadabat'da eğlendi.
Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ,Belediye Başkan Yardımcıları, çeşitli siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri,mahalle muhtarları ve çok sayıda Kağıthanelinin katıldığı şenlik tam bir bayram havasında geçti.
İbişiyle, uzun bacağıyla, palyançosuyla, tonbikle, şarkılarla şiirle müzikle eğlendi çocuklar
Birbirinden güzel uçurtma içinden dereceye girenleri seçmekte zorlanan jüri üyeleri üç ayrı katagoride yapılan yarışmanın değerlendirmesini şöyle yaptı;
EN YÜKSEK UÇURTMA;
Birinci Mustafa DOYDU
İkinci Sait Bilgin ALTINAY
Üçüncü Tugay ELALMIŞ
EN GÜZEL UÇURTMA;
Birinci Yusuf ÇUBUK
İkinci Oğuzhan ARSLAN
Üçüncü Sami AKYEL
EN BÜYÜK UÇURTMA;
Birinci Yasemin ELALMIŞ
İkinci Gamze AVULOĞLU
29 Mayıs Uçurtma Şenliği
-
emrebardak
-
emrebardak
Çok haklısınız ama amatörlüğümüze verin, fotoğraf makinasız Uçurtma Festivali'ne katıldık maalesef...
Forum'da bir ilki gerçekleştirip sizlere 7 adet Uçurtmasız Uçurtma Festivali forğrafı gönderiyorum..
(Cep telefonu ile çok amatör
bir kullanıcı tarafından çekilen fotolar bunlar...)
Sevgiler,
Emre
http://www.resimgalerisi.net/emrebardak ... hp?sid=317
Forum'da bir ilki gerçekleştirip sizlere 7 adet Uçurtmasız Uçurtma Festivali forğrafı gönderiyorum..
Sevgiler,
Emre
http://www.resimgalerisi.net/emrebardak ... hp?sid=317
- Altan
- Site Admin
Resim koyma linkini doğru yapmışsın. Ama verdiğin link bir resim değil. O nedenle resim görünmüyor. Sergi linklerini doğrudan yapıştırabilirsin. Resim komutlarını sildim.
Sergideki resmi açınca (ben opera kullanıyorum) copy image address komutu ile resim adresini alıp, yapıştırıyorum. Explorer kullananlar ise sağ tıklayarak image properties bilgisi alacaklar ve penceredeki adresi kopyalayacaklar. Opera kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca mesajlarınızda komut kullanacaksanız mesaj penceresinin hemen altında bulunan 2. seçenek olan "Bu mesajda BBCode kullanma" seçeneği işaretli olmamalı. Aksi halde komut senin yaptığın gibi doğru verilmiş oluyor, ama çalışmıyor.
Sergideki resmi açınca (ben opera kullanıyorum) copy image address komutu ile resim adresini alıp, yapıştırıyorum. Explorer kullananlar ise sağ tıklayarak image properties bilgisi alacaklar ve penceredeki adresi kopyalayacaklar. Opera kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca mesajlarınızda komut kullanacaksanız mesaj penceresinin hemen altında bulunan 2. seçenek olan "Bu mesajda BBCode kullanma" seçeneği işaretli olmamalı. Aksi halde komut senin yaptığın gibi doğru verilmiş oluyor, ama çalışmıyor.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
-
tugayelalmis