Antalya Sueno-2

Uçurtma Festival duyuruları, festival fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
User avatar
ahmetbayar
Posts: 499
Joined: Thu Sep 08, 2005 1:53 pm
Location: Düzce
Contact:

Antalya Sueno-2

Post by ahmetbayar »

Geçen sene düzenlenen Antalya Sueno Hotel Uçurtma Festivali gördüğü ilgiden dolayı bu sene tekrar yapıldı. Fakat bu sene her şey son dakikaya bırakılmış. Bize çok geç haber verdiler. Emin Abi Fransa'dan misafiri geldiği için katılamadı. Erhan Bey de aynı şekilde misafiri olduğu için bize katılamadı. Halit Bey'in İstanbul dışında olduğunu öğrendik.
İş başa düştü deyip daldık işin içine.

Tüm fotolar....
http://picasaweb.google.com/ahmetbayarmeska/Sueno2#
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
User avatar
Halit
Site Admin
Posts: 3767
Joined: Fri Sep 17, 2004 9:29 pm
Location: Bahçeşehir/İstanbul
Contact:

Re: Antalya Sueno-2

Post by Halit »

Ahmet Bey ,
Bu seneki uçurtma zenginliği geçen seneyi aratmamış. Tebrikler. Altıgen tren çok güzel olmuş. Altıgenler çift kuyruklu olunca daha güzel görünmüş.

Siz artık Suena 'nın kadrosuna geçtiniz :lol: :lol: :lol: Umarım daha bir çok tatil köyü ile aynı etkinliği organize edersiniz. :wink:
http://www.ucurtmaplanlari.com
User avatar
Altan
Site Admin
Posts: 3734
Joined: Tue Sep 14, 2004 9:17 pm
Location: İstanbul / Küçükçekmece
Contact:

Re: Antalya Sueno-2

Post by Altan »

Ahmet bey, gerçekten çok güzel geçmiş. Herkes çok keyifli görünüyor. 6'gen tren de güzelmiş.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
User avatar
zahitmungan
Posts: 1136
Joined: Mon May 29, 2006 12:06 am
Location: Mardin/Merkez
Contact:

Re: Antalya Sueno-2

Post by zahitmungan »

Öncelikle fotoğraflar için teşekkürler, tren altıgeni beğendim kıskandım, bende yapayım diye düşünüyorum.
http://picasaweb.google.co.uk/mardinucurtma
www.zahitmungan.com

Lanet olsun içimdeki uçurtma sevgisine. :lol:
User avatar
ahmetbayar
Posts: 499
Joined: Thu Sep 08, 2005 1:53 pm
Location: Düzce
Contact:

Re: Antalya Sueno-2

Post by ahmetbayar »

Altıgen tren olayını resimlerde gördüğünüz 3 kafadar hollandalı yaptı. Onlardaki şevki görünce biz de kendilerine yardımcı olduk. Mesela uçurtmaların kendi dengelerini söküp tek tek çift kat denge yaptık. Çünkü öne doğru geldikçe çekim kuvveti artıyordu. Bir de kendilerine kalın ip ve eldiven temin ettik. İddialarına göre altıgen treni Antalya'dan görünecek kadar havalandıracaklardı. Ama olmadı tabi.

Antalya'daki otellerin uçurtmaları fark etmeleri beni sevindiriyor. Ama henüz bu işe bütçe ayıran Sueno ve ElaResort Hotel'den başka otel yok. Bu yüzden kendilerini takdirle karşılıyorum. Çünkü bu sene şunu gözlemledik: Oteldeki diğer tüm animasyonlar bir tarafa uçurtmalar bir tarafa oldu. Yerli yabancı tüm turistler denizi, havuzu ve diğer animasyonları bırakıp uçurtmalara koştular. Günlerce uçurtma uçurdular. Otelden ayrılma günü gelenler de uçurtmalarını özenle katlayıp götürdüler.

Hatta geçen sene aynı tarihlerde otelde kalan bir Rus turist, geçen seneki uçurtmasını hala sakladığını söyledi.

Netice itibarıyla raitingi son derece yüksek bir festival oldu. Katılım geçen seneye göre en az 3 kat daha fazlaydı.

Kulüpten bir kaç dostumuzun da bizlerle olmasını çok istedik. Ama olmadı. Erhan ve Emin Beyleri gelmeye razı etmek için kaç defa aradığımızı kendilerine sorun söylesinler. Halit Bey'i hiç arayamadık çünkü Kastamonu'da olduğunu öğrendik. Ziya Abi'yi düşündük, gelemeyeceğini tahmin ettik ve Antalya'nın sıcağı sağlığı açısından sorun olabilir diye düşündük.
Netice itibarıyla kendi başımıza bir festival yapmış olduk.

Bu arada bize uçurtma malzemesi temin eden Erhan Bey'e çok teşekkür etmek istiyorum. Bize verdiği kuyruk ve çamaşır tabir edilen objeler gerçekten büyük ilgi çekti.
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
User avatar
Erhan
Posts: 391
Joined: Thu Sep 16, 2004 11:02 pm
Location: Erenköy / İstanbul
Contact:

Re: Antalya Sueno-2

Post by Erhan »

Misafirlerimi yalnız bırakamadığımdan, bu sene katılmak mümkün olamadı.
Gerçekten, renkli ve zevkli geçmiş.
Fotoğraflar ve yorum için teşekkürler.
User avatar
ahmetbayar
Posts: 499
Joined: Thu Sep 08, 2005 1:53 pm
Location: Düzce
Contact:

Re: Antalya Sueno-2

Post by ahmetbayar »

Erhan bey, Mesut size malzemelerinizi geri getirecekti, umarım unutmamıştır. Başlarına bir iş gelmesin diye maksimum dikkat gösterdik. Tekrar teşekkür ederiz.

Bu arada bir kaç foto daha :
http://picasaweb.google.com/meskaucurtma/Sueno202#
Uçurtmanın mevsimi yoktur.
Rüzgarın estiği her zaman, uçurtma zamanıdır.
Post Reply