Bugün, bilgisayarın başına oturamadığım için uzun süre önce başlayıp bir kenara attığım martı uçurtmasını tamamlamaya karar verdim. Uçurtmayı dikmiştim. Çıtalarını ve salmasını da hazırladıktan sonra akşam 7:30 da Murat ile kızının yüzme havuzu nun yanında test uçuşunu yaptık. Gelmek isteyip de gelemeyen arkadaşlara buradan sevgiler.
Arada bir yağmur atıştırmasına, rüzgarın habire yön değiştirmesine ve bir var olup bir şiddetlenmsine rağmen biraz olsun uçurabildik.
Muhteşem. Çok mutlu oldum. Nihayet logomuzu uçarken görmek çok sevindirici. Logo tasarımımız ilk yapıldığında zaten uçurtma olmak üzere tasarlanmıştı. Ferruh video için de teşekkürler. Çok güzel uçuyormuş.
Deneme amaçlı oldu için çok büyük yapmadım. Yüksekliği 100cm kanat açıklığı da yaklaşık 240cm. Düzgün uçtuğundan emin olduğum zaman (eğer doğru düzgün bir rüzgar bulursam) kanat açıklığını 400 cm yapmak istiyorum.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org
Altan, emin olmadan plan koymak istemiyorum. Burada rüzgardan dolayı deneme fırsatı olmadı. İyice denedikten sonra planı koyacağım. Ayrıca bir de logo daki gibi kontur koyup denemek istiyorum.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org
Ferruh wrote:Deneme amaçlı oldu için çok büyük yapmadım. Yüksekliği 100cm kanat açıklığı da yaklaşık 240cm. Düzgün uçtuğundan emin olduğum zaman (eğer doğru düzgün bir rüzgar bulursam) kanat açıklığını 400 cm yapmak istiyorum.
Ferruh ,
Sen büyüğünü yaptığın zaman ben bu küçüğü istiyorum.