Kargo Masrafı Yardım

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
Post Reply
earendil

Kargo Masrafı Yardım

Post by earendil »

Herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum ama forumu bir süredir takip ediyordum ve artık başlangıç seviyesinde bir stunt kite sahibi olmak istiyorum. Bir Quantum veya Nexus. Ama ABD'den gelecek bir siparişte kargo masrafı ve vergi konularında çekincelerim var. Forumda okuduğum kadarıyla ulaşım bedeli olarak 100$ dan bahsedilmiş. Zaten 100$ çivarında bir uçurtmaya bir o kadar da yol masrafı eklenice maliyeti çok fazla oluyor. Tabi bir de vergi mevzusu söz konusu olabilir. Acaba bu yol masrafı net ve kesin miktar mıdır veya daha ucuz yolları var mıdır?
Spectre

Re: Kargo Masrafı Yardım

Post by Spectre »

Nakliyenin 100$ tutacağını sanmıyorum. Birkaç firmaya yazıp öğrenebilirsin. Sadece en ucuz bulduğun yerlere değil daha pahalı olan yerlerede sor, çünkü belki nakliye daha ucuz olacaktır. çurtma 100$ın altında olacağı için vergi ödemezsin. Sadece 2,10 lira bir masraf alırlar.

Forumda satılan uçurtmalara da bakabilirsin. viewforum.php?f=9

Birde eğer mahsuru yoksa profilinize en azından hangi şehirden katıldığınızı belirtirseniz sevinirim. Genelde foruma kendi ismimizle üye oluyoruz yada ismimizi belirtiyoruz.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Image
Post Reply