Konu şu;
Tam 1 yıldır uğraşıp 4 kişilik bir ekip olarak hazırladığımız, istanbulun 32 ilçesi için hizmet veren 32 web sitesindne oluşan WEBİNDEKS projesi hayata geçti 2 hafta önce. Boşuna değil 1 yıldır "Malesef zamanım yok gelemiyorum" dışında bir şey çıkmıyor ağzımdan
Neyse proje hayata geçti gemesine de, Küçük işletmelere yılda sadece 20YTL karşılığı web sitesi verme hizmetimiz, satış ekibimizi bir hayli zorluyor. Sebep basit, kimse 20YTL ye web sitesi sahibi olabileceğine inanmıyor
Neyse, reklam stratejisi için broşür, afiş gibi şeyler değil agresif reklam yöntemleri uygulamayı düşünüyoruz. Biliyorsunuz 1 ay öncesine kadar RedBull da çalışıyordum ve onlarında taktiği aynı. hem reklam maliyeti düşüyor hem de, insanların gözlerine reklam sokmadığınız için iletişim kurmak kolaylaşıyor.
Bu uğurda ilk projem uçurtma ile ilgili değil. Yapabilirsem yakında Tv de falan görürsünüz beni zaten, bilgisayarler ile ilgili komik bir şey. Diğer fikrim ise uçurtma ile bayrak kaldırma işinin reklam olanı.
32 siteden bir olan www.kadikoyweb.com için yapmayı ve kadıköy sahilde bir Rokkaku veya Powersled ile "kadikoyweb.com" yazılı bir bayrağı göğe dikmeyi düşünmekteyim, ya da üzerinde bu yazı olan dev bir kuyruk da olabilir tabi.
Sormak istediğim 2 şey var. 1. si uçurtmaya reklam almak için gidip nereye Reklam vergisi vermem lazım bilen var mı? ikincisi de güçlü, stabil ve düz bir uçurtma için Rokaku dışında bir öneriniz var mı? Rokakuların takla attığını gördüm bir kaç kez, acaba delta mı yapsam?