Merhaba,
Geçen sene arkadaşım Aslı sizinle irtibata geçmişti, şimdi uçurtmayla ben ilgileniyorum ismim Merve.(BUCEK) Boğaziçi Üniversitesi Çevre klübü adına yazıyorum. Biz bu sene 2. uçurtma şenliğimizi yapmayı planlıyoruz. Geçen seneki şenlik çok güzel geçti yaklaşık 50 kişi katıldı. Fakat bu sefer daha kapsamlı müzikli eğlenceli bişeyler yapmayı planlıyoruz. Bir de uçurtma workshop'u nasıl yapıldığını görmek ve insanların uçurtmalarını kendilerinin yapmasına yardımcı olmak için. Yani bir workshop ve ardından da bir şenlik planımız var. Bize nasıl destek verirsiniz ? Aslı, Melih beyin ilgilendiğini söylemişti. Sanırım kendisinin de Kilyos'ta uçurtma denemeleri olmuş. Neler yapabileceğimize dair sizden fikir almak istiyoruz. Yardımcı olursanız seviniriz, kolaylıklar...
Merve Sertoğlu
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ
- Halit
- Site Admin
BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ
http://www.ucurtmaplanlari.com
Tarih belli ise sanırım birşeyler yapabiliriz?
Boğaziçi üniversitesinin bahcesi pek müsait olmasa da, hisar üstünde çok güzel yerler var boğazdan doğrudan rüzgar alan.
Workshop için emekli uçurtmacılardan destek almak şart, Abdullah bey ve Emin beyi ikna ettik mi bu iş tamamdır. Ben de gönüllüyüm kesinlikle böyle birşey için vakit ayırabilirim.
Boğaziçi üniversitesinin bahcesi pek müsait olmasa da, hisar üstünde çok güzel yerler var boğazdan doğrudan rüzgar alan.
Workshop için emekli uçurtmacılardan destek almak şart, Abdullah bey ve Emin beyi ikna ettik mi bu iş tamamdır. Ben de gönüllüyüm kesinlikle böyle birşey için vakit ayırabilirim.