26 Mayısta İnönü THK'da planör uçuşu ayarlamak için yazışıyorum. Kesin olmamakla beraber, büyük olasılıkla olacak. Konaklama imkanıda ayarlanacak. O yüzden o gün için herhangi birşey planlamayın lütfen. Varsa randevunuz iptal edin.
Üstelik uçuşlardan sonra uçuş olmayacaksa (izin verirlerse) uçurtma da uçurabiliriz. Kocaman alanda. Bugy falan hepsi olası. Konaklama tesiste olacağı için gece ışıklı uçurtmada uçurabiliriz.
Pazar günümüz ise boş. Kütahya festivali yada başka bir festival olacaksa pazar sabah erkenden oraya geçebiliriz. 1.5 - 2 saatlik mesafe.
Ben konuyu tam anlamadım biraz daha açarmısın acaba?
26 Mayısta eskişehir THK uçuş alanında planör uçuşu mu var? Ulaşım için fikir nedir? tren öneririm arabadan daha hızlı gidiyor sadece 3 saat. Müsait olursam gelmek istiyorum, buggyler paslanacak kullanılmamaktan
Planı Serçin yapıyor ama konuştuğumuza göre plan şu. Cumartesi Eskişehirde olacağız. Cumartesi günü biz uçacağız. PAzar günü de duruma göre Eskişehirdeki fetivale ya da Kütahyada ki festivale geçilecek.
Ben Eskişehir de ki festivale katılacağım.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org
Plan aynen Ferruh'un dediği gibi. Hatta ilk Ferruh'tan çıktı bu fikir.
@Melih,
Buglyler kolay kolay paslanacağa benzemiyor, paslanmazdan yapmıştık ya Tren güzel fikir ancak, Bozhöyük'e kadar gidiyor. İnönü ile yarım saat mesafe var. Elimizdeki malzemelerle oradan başka araç bulmak problem olabilir. Konuşup minimum araba ile gidilmesinde fayda var. Yada minibüs tutabiliriz buradan. Ben bizim servisçilerle görüşürüm. Hem minibüs ile gidilirse cuma gecesi saat 3 gibi yola çıkarız. Cumartesi sabah erkenden orada oluruz. Vakit kaybı olmaz. Hemde pazar istediğimiz yere götürür bizi.
Ferruh'un uyarısı ile yazmayı unuttuğum (yada ertelediğim) fiyat konusunu yazayım. Normalde THK Inönüde planör uçuşunun 15 dakikası (yaklaşık 1 sorti) 40 YTL imiş. Mikrolayt fiyatını bilmiyorum ancak aşağı yukarı aynı civardadır.
Konaklama bedelini öğrenemedim ancak geceliği 10-20 YTL gibi çok ucuz rakamlara olduğu kanaatindeyim.
5 yıl kadar önceki bilgime dayanarak, şimdi nasıldır bilemiyorum, konaklama, tesisin öğrenci yatakhanelerinde yapılıyor. Yani bildiğimiz koğuş. Bir kaç tane misafirhane lojmanı vardı sanırım. Onları ailelere tahsis ediyorlar. Eğer hala öyleyse bekar gelecek olanlar yatakhaneye razı olacak gibi.
Ancak havacılık klubü olduğumuz için fiyatlar nasıl olur, indirim yaparlar mı, ücretsiz olur mu bilemiyorum. Yazışmalar sonunda ortaya çıkacak.
Hımm katılım serbestse ve gidiş işi için minibüs ayarlanıyorsa valla bahanem yok geliyorum demektir.
@Serçin: minibüs işi çok iyi olur, konaklamada eşler gelebiliyorsa nesli ile beraber geliriz, olmadı tek de olsam gelmek isterim, yakında pansiyon otel falan var sa o da olur.
Yakında pansiyon vs. bulmak zor olabilir zira İnönü çok küçük bir kasaba. Lakin, kalacak yer sorun değil illaki ayarlanır. Eşlerle beraber gelinirse en olmadı kızlar-erkekler ayrı yatakhanelerde kalır.
Emel yolculuk için uygun olmayacağından ben tek geleceğim. Aslında Emel'in henüz haberi bile yok. Bu iş ona biraz emrivaki olacak
Minübüs işi olmazsa, ben arabayla gideceğim. Benim arabamda size her zaman yer var.
@Serçin:
Tamamdır, minibüs bulursak minibüsle, bulamazsak beraber gideriz. Aslında şöyle bir minibüse hep beraber doluşup gitmek de pek keyifli olur, şarkılı türkülü
Microlight veya planör için katılımcı da olabilirim ama emin değilim, ciddi yükseklik korkusu problemim var