Amerikada bir adam ( kusura bakmayın adını bilmediğim için adam diyorum ) prism uçurtmalarının minyatürlerini yapmış . İllusion ve E2 gibi . Bu uçurtmalar uçuyor yanında gelen ip setiyle . Resimler aşağıdaki link de . Boyutları hakkıda bilgim yok ama şahsen 3D boyunda bir E2 uçurtmak isterdim . Bir iyi yanıda yer kaplamıyorlar .
http://good-times.webshots.com/album/55 ... /FullAlbum
Mini Prismler ( Minyatür Prism)
- Trick Serkan
Mini Prismler ( Minyatür Prism)
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
- Trick Serkan
Serkan geç kaldın
Ben 3 sene önce elime geçen 1 mm lik karbon çıtadan uğraşıp bir tane yapmıştım ikarex kumaş ile. İpler de incecik naylon dikiş iplikleriydi, halit bey hatırlar belki bir karış bir uçurtmaydı. Yanlız şöyle bir sorun var küçüldükçe hareket için gerekli ip boyu da kısalıyor, yani 1-2 mm lik hareketle takla atıyor uçurtma, e doğal olarak da kontrol yalan oluyor biraz.
Tabi süs olarak şahane
Ben 3 sene önce elime geçen 1 mm lik karbon çıtadan uğraşıp bir tane yapmıştım ikarex kumaş ile. İpler de incecik naylon dikiş iplikleriydi, halit bey hatırlar belki bir karış bir uçurtmaydı. Yanlız şöyle bir sorun var küçüldükçe hareket için gerekli ip boyu da kısalıyor, yani 1-2 mm lik hareketle takla atıyor uçurtma, e doğal olarak da kontrol yalan oluyor biraz.
Tabi süs olarak şahane
- Trick Serkan
@ Melih
Tüh bende sevinmiştim bir şeyi ilk ben buldum diye .
.
Süs olarak süper olur ondan eminimde acaba bundan tren olurmu . Görmüşsünüzdür orada E2 nin arka arkaya bir sürü duranı vardı belki bizde yapabiliriz .Siz demiştinizya herşeyim 30 cm liğini yapıcam diye bu da o konu içine girer belki yeniden .
Tüh bende sevinmiştim bir şeyi ilk ben buldum diye .
Süs olarak süper olur ondan eminimde acaba bundan tren olurmu . Görmüşsünüzdür orada E2 nin arka arkaya bir sürü duranı vardı belki bizde yapabiliriz .Siz demiştinizya herşeyim 30 cm liğini yapıcam diye bu da o konu içine girer belki yeniden .
Rüzgarı Bol Adam .
- Trick Serkan
- Trick Serkan