Bilbouquet çeşitli ürünlerde indirim yapmış. Ben indirim mailini görene kadar R-Sky'ın uçurtmaları ve Cesium'un indirimli stokları tükenmiş, ancak Plasma Project halen var. İlgilenenler olursa diye haber vermek istedim. (Reklam yapıyor gibi görünmek istemem ama paketlemeleri iyi ve takvime sadıklar) Aşağıdaki, adresten ulaşabilirsiniz:
http://www.bilboquet.com/product/7_3/26 ... s_20070907
İki ipli uçurtma satın almak isteyenler için indirimli ürün
- Trick Serkan
Bilboquet hem pahalı hemde fazla havalılar. Soru sorulduğunda yardım etmek yerine "alacaksan al almayacaksan alma" tarzında bir cevap aldım.Sorduğum soru çok basitti. Dünyanın her yerinden kredi kartını kabul eden bu site nedense ülkemizden banka transfer karşılığında ürün gönderiyor. Ayrıca banka transfer parası ile bir EOLA NeoX sahibi olabilirsiniz. Elif Hanım, siz nasıl order yaptınız bilgi almak isterim ayrıca profesyonel bir stunt uçurtma (ucuz olsun derseniz) Eolalara bakmanızı tavsiye ederim. T tipi carbon kullanıyorlar. Skyshark veya Icone değil.
Cİddi anlamda almayı düşünürseniz (R-Sky) shippingi daha ucuza gelsin diye toplu alım yapabiliriz.Havaların ısınması ile birlikte R-Sky dan Nirvana Std (mümkün olursa Debray Replica) ve Krystal Fx Std. almayı hedefliyorum.GWTW deki uçurtmalar evet uygun fiyat,ancak ürün yelpazesinde istediğiniz tüm pro uçurtmalar mevcut değil bence.
Bilginize.
Cİddi anlamda almayı düşünürseniz (R-Sky) shippingi daha ucuza gelsin diye toplu alım yapabiliriz.Havaların ısınması ile birlikte R-Sky dan Nirvana Std (mümkün olursa Debray Replica) ve Krystal Fx Std. almayı hedefliyorum.GWTW deki uçurtmalar evet uygun fiyat,ancak ürün yelpazesinde istediğiniz tüm pro uçurtmalar mevcut değil bence.
Bilginize.