Bu cuma eşim ve ben yılın ilk etkinliğini yaptık. rüzgar harikaydı ama hava bir hayili soğuk ve keskindi biz uçurtmalarımıza kendimizi öyle kaptırmıştıkki havanın soğuklugunu hisstetmedik bile.
neyse soguk havanın bizi etkilemesi uzun sürmedi evimize geldigimizde ikimizde titremeye başlamıştık biryandanda bizi izliyenlerin ne düşündügü aklımıza geldi ve gülmekten kendimizi alamadık.
bu arada karikatürlerin bir kısmınıda galeriye ekledim Biraz büyük olmuşlar ama olsun artık http://www.resimgalerisi.net/ismail/sergi.php?sid=475
@ İsmail,
Gerek uçurtma gerekse karikatür çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılar dilerim.
Haddim olmadan ve hoşgörüne sığınarak bir öneri de bulunmak isterim.
Karikatürlerinde kesici, yanıcı ve patlayıcı objeler yerine daha güzel, sevecen ve sıcak figürler kullanman, kompozisyonlarında ise uçucu bağımlılarını düşünerek UÇURTMA konusunu işlemen nasıl olur?
Pazar günüde bir harika geçti. cevredekilerin de ilgisi harikaydı ve uçurtmaları deniyenlerde heppsine bayıldılar ve izleyici kapasitemizde bir hayli yüksekti, kısacası güzel bir gün olmuştu.
tafetta ve fiberlerden yapmayı denedigim delts ise biraz agır olmuş ama genede güzel ıçtu
ve bu arada karikatür konusunada gelince söylediginiz gibi bir uçucu madde karikatürüde çizmeyi düşünüyorum ama şu an cemal nadir karikatür yarışması için hazırlıklar yapmaya çalışıyorum ve yarışmadan sonra forum için bir çizim yapabilirim umarım