Fena zehirlendim

Kumandalı uçurtmaların yapımı ve uçuruluşu ile ilgi sorularınızı sorabilir, deneyim ve bilgilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.
ismail

Post by ismail »

Bu cuma eşim ve ben yılın ilk etkinliğini yaptık. rüzgar harikaydı ama hava bir hayili soğuk ve keskindi biz uçurtmalarımıza kendimizi öyle kaptırmıştıkki havanın soğuklugunu hisstetmedik bile.
neyse soguk havanın bizi etkilemesi uzun sürmedi evimize geldigimizde ikimizde titremeye başlamıştık biryandanda bizi izliyenlerin ne düşündügü aklımıza geldi ve gülmekten kendimizi alamadık. :P
bu arada karikatürlerin bir kısmınıda galeriye ekledim Biraz büyük olmuşlar ama olsun artık
http://www.resimgalerisi.net/ismail/sergi.php?sid=475
__TATLI RÜZGARLAR___
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@ İsmail,
Gerek uçurtma gerekse karikatür çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılar dilerim.
Haddim olmadan ve hoşgörüne sığınarak bir öneri de bulunmak isterim.
Karikatürlerinde kesici, yanıcı ve patlayıcı objeler yerine daha güzel, sevecen ve sıcak figürler kullanman, kompozisyonlarında ise uçucu bağımlılarını düşünerek UÇURTMA konusunu işlemen nasıl olur?
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Güzel bir gün olmuş. Sanırım çevreden gelen meraklılar uçurtmayı denemişler. Neler söylediler? Yüzler gülüyor, herhalde ilgilerini çekmiş.

Karikatürler güzel. Çizim için bir iki kitap edinmekte fayda var. Çizim ancak ve ancak çalıştıkça gelişir. Çizimlere devam edin.

Rafet beyin belirttiği gibi uçurtma ile ilgili bir kaç karikatür görmek hoşumuza gider.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
ismail

Post by ismail »

Pazar günüde bir harika geçti. cevredekilerin de ilgisi harikaydı ve uçurtmaları deniyenlerde heppsine bayıldılar ve izleyici kapasitemizde bir hayli yüksekti, kısacası güzel bir gün olmuştu.

Image
Image
tafetta ve fiberlerden yapmayı denedigim delts ise biraz agır olmuş ama genede güzel ıçtu
Image
ve bu arada karikatür konusunada gelince söylediginiz gibi bir uçucu madde karikatürüde çizmeyi düşünüyorum ama şu an cemal nadir karikatür yarışması için hazırlıklar yapmaya çalışıyorum ve yarışmadan sonra forum için bir çizim yapabilirim umarım
__TATLI RÜZGARLAR___
ismail

Post by ismail »

Image
__TATLI RÜZGARLAR___
M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

@İsmail; Eline sağlık. Güzel bir karikatür olmuş. Tebrikleri.
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Güzel.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Ziya

Post by Ziya »

:) Tebrikler.

Yarışmada başarılar dilerim.
Ziya
www.turkucurtma.com