Ben tafeta kumaş edinebilmek için Altan Bey'e İstanbul'dan bana gönderip gönderemeyceğini soran bir e-posta yolladım. Kendileri de büyük bir nezaket göstererek yollayabileceğini ama Ankara'da da bulmamın mümkün olduğunu belirten bir cevap yazdılar. Konuyu da forumda konuşmanın daha faydalı olacağını hatırlattılar.
Burdan deneyimli büyüklerime özellikle de Ferruh Bey'e sorayım. Uçurtma yapmaya yeni başlamış biri olarak kumaş kullanmak istiyorum. Ankara'da nerelerden temin edilebilir???
Ankara'da Tafeta Kumaş Bulabilir miyiz?
Bundan önce non-woven (çiçekçi elyafı) ve japon yapıştırıcısı kullaranark DC yapmaya kalkışmış, ve çok süratli yapışan yapıştırıcı uçurtmayı her iki elime de yapıştırdığı için uçurtmayı ancak ayağımla kırarak ellerimi kurtarabilmiştim. İçimde ukte kaldı, bir DC yapmak istiyorum. Siz elinizdeki artık kumaşlardan renk-boy farketmez hangisinden bir dc çıkarsa o parçayı bana verebilirseniz, gerçekten sevinirim. Teslim almam da çok kolay evlerimiz arasında 2 sokak var. Ben de 11. sokakta oturuyorum.
Martı Uçurtma Klubü gerçekten özel insanları barındırıyor. Yeni başlayan birine bu denli sıcaklıkla yardımcı olmak hiçbir yerde yok. Özelllikle Ferruh Bey'e, sonra Altan Bey'e ve herkese tek tek çok teşekkür ediyorum.
Bunlar da Ferruh Bey'den aldığım güzellikler.
http://www.geocities.com/yucelgun/tafeta.html
Ah Ah Ah
Ah Ah Ah Altan Bey,
Benim içim içimi yiyor, hemen başına oturayım diye ama... "YOĞUN" bir şekilde KPSS'ye hazırlanıyorum ben. Umarım bu hazırlıklar bana bir iş, maaş, ripstop, dikiş makinesi olarak geri dönecek bir gün. Ama çalışamaz hale geldiğim anlarda hep kumaşların başında olcağım.
Benim içim içimi yiyor, hemen başına oturayım diye ama... "YOĞUN" bir şekilde KPSS'ye hazırlanıyorum ben. Umarım bu hazırlıklar bana bir iş, maaş, ripstop, dikiş makinesi olarak geri dönecek bir gün. Ama çalışamaz hale geldiğim anlarda hep kumaşların başında olcağım.
-
sagiryarasa
selamlar,
geçen yaz bu aralar forumdan faydalanarak bir dc yapmıştım. elyaf malzeme kullanmıştım. açıkçası pek fazla uçuramadım onu. acemiliğe geldi diyelim
şimdi tekrar yeni bir uçurtma yapmak istiyorum. ve yine aynı sorunu yaşıyorum.
ankara'da gerçekten nerede bulacağız bu kumaşı?
ne kadar pahalı olabilir istanbula göre?
geçen yaz bu aralar forumdan faydalanarak bir dc yapmıştım. elyaf malzeme kullanmıştım. açıkçası pek fazla uçuramadım onu. acemiliğe geldi diyelim
şimdi tekrar yeni bir uçurtma yapmak istiyorum. ve yine aynı sorunu yaşıyorum.
ankara'da gerçekten nerede bulacağız bu kumaşı?
ne kadar pahalı olabilir istanbula göre?
- M. Rafet ÖZALP