Düzce Etkinliği

Uçurtma etkinlik duyuruları, etkinliklerin fotoğrafları ve yorumları.
Post Reply
ahmetbayar

Düzce Etkinliği

Post by ahmetbayar »

Didim'e gelen değerli arkadaşlar ve büyüklerimizle bu konuyu ilk olarak konuşmuştum. Bir zamandır aklımızda olan Düzce'de kuvvetli bir etkinlik yapma fikri etrafında prensipte hemfikir olmuştuk. Bunu diğer üye arkadaşlarla da konuşmak isterim.
Kısaca tekrar bir açıklama yapmak istiyorum.
Düzce'de deprem sonrası yapılan konutların tam ortasında 100 dönümlük büyük bir park var. Elektrik direkleri var fakat kablolar yerin altından geçiyor. Parkın genel yapısı vadi şeklinde. Yaz zamanlarıda da her öğleden sonra düzenli rüzgarı var. Etkinlik yapmak için son derece müsait bir yer.
Ayrıca Düzce, İstanbul'a çok yakın. Otobüsle 3 saat ve sadece 15 YTL. Gişelerden ise araba ile 1.5 saat.
Detaylar hakkında belediye ile temasa geçeceğim ve bize neler sağlayabileceklerini tesbit edeceğim. Aslında zor bir şey yok. Bahsi geçen alan zaten çeşitli etkinliklerde kullanılıyor. Bu sebeple alanın hazırlanması hiç zor değil. Sadece siz değerli arkadaşların katılımına ihtiyacım var.
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Alanda daha önceden bir kaç uçurtma uçurma denemesi yapabilirseniz iyi olur. Alan vadi şeklinde demişsiniz. Bu durumda türbülanslı bir rüzgar olma ihtimali var.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Altan Bey'in önerisi üzerine bahsettiğim alanda denemeler yaptım. Sorun yok. Aslına bakarsanız bu alan benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi alan. (Çok iddalı olmak istemiyorum bu yüzden "gördüğüm" diyorum)
[/img]
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Eeee?? Ben gelirim diyen kimse yok mu arkadaşlar? Duruma göre tarih belirleyeceğim.
Ama gelmek istemezseniz de yapacak bir şey yok...
Altan
Site Admin

Post by Altan »

Tarih ne olacak? Alanın fotoğrafını yayınlayabilir misiniz?

Yavaş yavaş tatiller başlayacak. Fazla gecikmeye gelmez.

Havalar fazla ısınıyor. Böyle zamanlarda biz saat 3-4 gibi buluşmaya başlıyoruz. Daha öncesi tavsiye edilmez.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Alanın fotograflarını bizzat çekip hemen buraya ekleyeceğim. Eminim beğeneceksiniz.
Tarihle ilgili bir fikrim yok. Havalar da feci ısındı. Ben bu günlerde 6.00 gibi çıkıyorum, 8:30'a kadar harika uçuruyorum. Eminim önümüzdeki günlerde daha kötü olacak. Ama gelmek isteyen arkdaşlar kendilerini belli ederlerse tarih meselesi kolay hallolur.
Nede olsa yakın mesafe.
Ayrıca sizden gelecek tepkilere göre daha belediye ile konuşacağım. Bize ne gibi imkanlar sağlayacaklar onu tesbit edeceğim. Ama sizden bie tepki gelmediği için beklemedeyim.
Eminim Düzce, sizi tanıdığına çok mutlu olacaktır.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

M. Rafet ÖZALP

Post by M. Rafet ÖZALP »

Tarih belli olursa Kütahya'dan ben gelmeyi düşünüyorum.
ahmetbayar

Post by ahmetbayar »

Diğer fotograflar için linke tıklayın
Post Reply