Didim'e gelen değerli arkadaşlar ve büyüklerimizle bu konuyu ilk olarak konuşmuştum. Bir zamandır aklımızda olan Düzce'de kuvvetli bir etkinlik yapma fikri etrafında prensipte hemfikir olmuştuk. Bunu diğer üye arkadaşlarla da konuşmak isterim.
Kısaca tekrar bir açıklama yapmak istiyorum.
Düzce'de deprem sonrası yapılan konutların tam ortasında 100 dönümlük büyük bir park var. Elektrik direkleri var fakat kablolar yerin altından geçiyor. Parkın genel yapısı vadi şeklinde. Yaz zamanlarıda da her öğleden sonra düzenli rüzgarı var. Etkinlik yapmak için son derece müsait bir yer.
Ayrıca Düzce, İstanbul'a çok yakın. Otobüsle 3 saat ve sadece 15 YTL. Gişelerden ise araba ile 1.5 saat.
Detaylar hakkında belediye ile temasa geçeceğim ve bize neler sağlayabileceklerini tesbit edeceğim. Aslında zor bir şey yok. Bahsi geçen alan zaten çeşitli etkinliklerde kullanılıyor. Bu sebeple alanın hazırlanması hiç zor değil. Sadece siz değerli arkadaşların katılımına ihtiyacım var.
Düzce Etkinliği
- ahmetbayar
- ahmetbayar
- ahmetbayar
- ahmetbayar
Alanın fotograflarını bizzat çekip hemen buraya ekleyeceğim. Eminim beğeneceksiniz.
Tarihle ilgili bir fikrim yok. Havalar da feci ısındı. Ben bu günlerde 6.00 gibi çıkıyorum, 8:30'a kadar harika uçuruyorum. Eminim önümüzdeki günlerde daha kötü olacak. Ama gelmek isteyen arkdaşlar kendilerini belli ederlerse tarih meselesi kolay hallolur.
Nede olsa yakın mesafe.
Ayrıca sizden gelecek tepkilere göre daha belediye ile konuşacağım. Bize ne gibi imkanlar sağlayacaklar onu tesbit edeceğim. Ama sizden bie tepki gelmediği için beklemedeyim.
Eminim Düzce, sizi tanıdığına çok mutlu olacaktır.
Tarihle ilgili bir fikrim yok. Havalar da feci ısındı. Ben bu günlerde 6.00 gibi çıkıyorum, 8:30'a kadar harika uçuruyorum. Eminim önümüzdeki günlerde daha kötü olacak. Ama gelmek isteyen arkdaşlar kendilerini belli ederlerse tarih meselesi kolay hallolur.
Nede olsa yakın mesafe.
Ayrıca sizden gelecek tepkilere göre daha belediye ile konuşacağım. Bize ne gibi imkanlar sağlayacaklar onu tesbit edeceğim. Ama sizden bie tepki gelmediği için beklemedeyim.
Eminim Düzce, sizi tanıdığına çok mutlu olacaktır.
- ahmetbayar
- M. Rafet ÖZALP
- ahmetbayar