23 Nisan Pazartesi Yeşilköy,Mardin,Ahlatlıbel,Tavşanlı
- Halit
- Site Admin
23 Nisan Pazartesi Yeşilköy,Mardin,Ahlatlıbel,Tavşanlı
Merhabalar ,
23 Nisan Pazartesi günü saat 14:00 dan sonra Yeşilköy sahilde Yeşilyurt Feneri’nin önünde , sahilde buluşuyoruz. Yine rengarenk uçurtmalarımızla gökyüzünü süsleyeceğiz.
Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.
Uçurtması olan olmayan tüm uçurtma severleri bekliyoruz.
İyi Rüzgarlar
23 Nisan Pazartesi günü saat 14:00 dan sonra Yeşilköy sahilde Yeşilyurt Feneri’nin önünde , sahilde buluşuyoruz. Yine rengarenk uçurtmalarımızla gökyüzünü süsleyeceğiz.
Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz.
Uçurtması olan olmayan tüm uçurtma severleri bekliyoruz.
İyi Rüzgarlar
http://www.ucurtmaplanlari.com
- Trick Serkan
- Trick Serkan
Bugün gayet güzeldi . Rüzgar her ne kadar bizi sersem etsede eğlenceli bir gündü . İki ipli kuyruk showları ve kamera çekimleri gayet hoştu . Yazın büyük çoğunluğu böyle olacaksa ayvayı yedik
.
@ Erol
Elixir in durumu kötümü ? Sail da birşey yoktur umarım .
@ Melike
Kulube hoşgeldiniz .
Kısa kaldınız ama haftaya daha uzun bekleriz .
@ Erol
Elixir in durumu kötümü ? Sail da birşey yoktur umarım .
@ Melike
Kulube hoşgeldiniz .
Rüzgarı Bol Adam .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
Güvenli Uç Güvende Ol ( Fly Safe Be Safe )
Gökyüzünde Herkesin Eşit Hakkı Vardır .
- Halit
- Site Admin
Bugün rüzgardan gözümüzü açamadık. Şöyle düzgün bir rüzgara rastlayamaz olduk.
Resimler
http://picasaweb.google.com/kiteturk/20070423
adresinde
Resimler
http://picasaweb.google.com/kiteturk/20070423
adresinde
- Trick Serkan
Bugün epey rüzgar vardı. Her zaman olduğu gibi arada bir yön değiştiriyor ve azalıp artıyordu. Ama sıkı rüzgar vardı.
Bugün epey hasarlı geçti. Önce kırmızı ghostun kuyruğu elektrik direiğine takıldı. Kurtarmak için kuyrukları feda ettik.
Özkan önce kendi Stunt'ın lower Spreaderını kırdı. Hızını alamayınca beni bensounun upper leading edge i kırdı. Buda Özkanı durduramadı, HQ Jam Session Millenium un 2 standoffunu kırdı. En son olarak da büyük DC'nin bir çıtası gitti.
Sanırım bu hafta tamir ile geçecek.
Bugün epey hasarlı geçti. Önce kırmızı ghostun kuyruğu elektrik direiğine takıldı. Kurtarmak için kuyrukları feda ettik.
Özkan önce kendi Stunt'ın lower Spreaderını kırdı. Hızını alamayınca beni bensounun upper leading edge i kırdı. Buda Özkanı durduramadı, HQ Jam Session Millenium un 2 standoffunu kırdı. En son olarak da büyük DC'nin bir çıtası gitti.
Sanırım bu hafta tamir ile geçecek.
İyi Rüzgarlar,
Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

Ferruh Bayşu
http://www.ucurtma.org

ben de ilk ve tek ucurtmam, gozumun nuru naylon DC'min bir kanat citasini kirdim maalesef bugun. ust ucgen prizma da o cakilista yirtildi.. bir kere soyle ucuramadan gittigine yaniyorum binbir emek yaptigimiz DC'nin..
kararliyim ama, kumasla deneyecegim. hatta fiber cita da ismarlamak istiyorum. sahi, ankara'da fiber cita bulunabiliyor mu?
kararliyim ama, kumasla deneyecegim. hatta fiber cita da ismarlamak istiyorum. sahi, ankara'da fiber cita bulunabiliyor mu?
- Altan
- Site Admin
Tüm kırım yaşayanlara geçmişler olsun.
Özkan rekorlar kırmışa benziyor.
Rüzgarın bol olduğu havalarda yedek çıtalar alıp sahaya öyle gitmekte fayda var.
Yeşilyurt'da yeni tren uçurtmalar görüyoruz. Yeni bir bayrak yapılmış. Ekip de fena değilmiş. Keyifler iyi görünüyor.
Rüzgarın bol olduğu havalarda yedek çıtalar alıp sahaya öyle gitmekte fayda var.
Yeşilyurt'da yeni tren uçurtmalar görüyoruz. Yeni bir bayrak yapılmış. Ekip de fena değilmiş. Keyifler iyi görünüyor.
Altan Güvenni
Uçucu madde bağımlısı.
Uçucu madde bağımlısı.
23 nisanımız kutlu olsun 
Ben de suadiye sahildeki etkinliğe "bedava uçurtma korkusu" sebebi ile uçurtmasız katıldım, ancak sonra bayağı pişman oldum. Rüzgarın yönü şahaneydi suadiye için, toplam 500m-1km lik bir şeride yayılmış 100 kadar uçurtma vardı sadece, dolayısı ile kimse kimseye dolanmıyordu, öyle binlerce değil az miktarda uçurtma dağıtılmış ve şenlik yapacağız diye işin suyu çkarılmamış herkes uçurtmasını almış güzel güzel gelmişti.
Bütün gün sadece 5-6 uçurtma direklere, 3-4 tane de birbirinin ipine kurban gitti okadar. Suadiye sahili bu sene muhteşem oldu, park, çimen kalitesi bakımından, uygun hava bulur bulmaz tüm sahili KAP ile fotoğraflayıp sizinle paylaşacağım.
Ben de suadiye sahildeki etkinliğe "bedava uçurtma korkusu" sebebi ile uçurtmasız katıldım, ancak sonra bayağı pişman oldum. Rüzgarın yönü şahaneydi suadiye için, toplam 500m-1km lik bir şeride yayılmış 100 kadar uçurtma vardı sadece, dolayısı ile kimse kimseye dolanmıyordu, öyle binlerce değil az miktarda uçurtma dağıtılmış ve şenlik yapacağız diye işin suyu çkarılmamış herkes uçurtmasını almış güzel güzel gelmişti.
Bütün gün sadece 5-6 uçurtma direklere, 3-4 tane de birbirinin ipine kurban gitti okadar. Suadiye sahili bu sene muhteşem oldu, park, çimen kalitesi bakımından, uygun hava bulur bulmaz tüm sahili KAP ile fotoğraflayıp sizinle paylaşacağım.
- Halit
- Site Admin
Bu hafta aramıza yeni katılan bir uçurtmacı daha vardı. Caner. Getirdiği altıgenler ile rekor denemeleri yaptı. Belli ki bundan sonra aramızda sık sık göreceğimiz kadar hevesli.
@Ferruh ,
Ankara 'da hasarsız uçurtma bırakmamışsınız. Bizde de oldu ama siz epeyce ilerletmişsiniz.
Bu hafta Erhan Bey'in sledleri de görülmeye değerdi doğrusu. Fırtınaya aldırış etmeden sürekli uçtular. Benim tren de sled sayesinde havada kalabildi.
@Ferruh ,
Ankara 'da hasarsız uçurtma bırakmamışsınız. Bizde de oldu ama siz epeyce ilerletmişsiniz.
Bu hafta Erhan Bey'in sledleri de görülmeye değerdi doğrusu. Fırtınaya aldırış etmeden sürekli uçtular. Benim tren de sled sayesinde havada kalabildi.
- M. Rafet ÖZALP
Selam arkadaslar, sizleri Paris' ten izliyorum. Iki tane uçurtma magzasina gittim, birisi BILBOQUET, digeri LA MAISON DE CERF-VOLANT. Ikisinde de malzemeler çok pahali. Sadece kumasin metresi 11€, çitalar ( 6mm) 9€ , fiyatlar yukselerek gidiyor.
Onun için buradan bir sey almaya deymez diye dusunuyorum. Yarin Marsilya' ya gidiyorum, festivale. Firsat bulursam size yine yazarim. Selamlar EMIN...
Onun için buradan bir sey almaya deymez diye dusunuyorum. Yarin Marsilya' ya gidiyorum, festivale. Firsat bulursam size yine yazarim. Selamlar EMIN...